Efectul când folosiți cuverturi de pat și lenjerii Domus Home - patul, un răsfăț de 5 stele

 advertising.ringier
.

În patul de acasă nu doar că vă odihniți, dar trebuie să vă găsiți liniștea și starea de bine. Nimic nu se compară cu tihna pe care v-o creați când vă așezați în pat, în liniștea casei, în confortul deplin, printre cearșafuri fine și plăcute la atingere. Pentru asta nu uitați să alegeți lenjerii de pat de calitate și o cuvertură pe măsură.

Domus Home ne încântă cu o gamă vastă de cuverturi de pat și nu numai. Cu ce găsiți la această sursă veți putea crea cu ușurință confortul de 5 stele.

Seturi de cuverturi și pături

Ar fi bine să nu subestimați aceste produse. Sunt cele care vă mențin patul în ordine, contribuie la estetica camerei și nu doar atât. Mențin de asemenea lenjeria de pat și toate piesele patului ferite de lumina directă a soarelui, de praf și alte particule. Cuverturile au un rol multiplu și astfel fac parte din lista de produse pe care trebuie să vi le achiziționați pentru dormitor.

La Domus Home veți găsi cuverturi și pături, în seturi. Acestea au un design și o temă cromatică similară. Nici nu vă închipuiți ce favor vă faceți cu o astfel de alegere. Seturile includ o cuvertură de pat, un cearșaf de pat, cu elastic, precum și setul de 2 fețe de perne. Descoperiți materiale de calitate, rezistente, fine la atingere care parcă vă mângâie pielea atunci când le folosiți. Vorbim în mare parte de bumbac din compoziția acestor piese.

Un cadou excelent!

Seturile de cuverturi pot fi la fel de bine și un cadou excelent: pentru cei care vă invită la party de casă nouă, pentru cei care se așează la casa lor, proaspăt căsătoriți sau pentru părinți de ce nu. De asemenea poate fi un cadou minunat atat pentru sărbătorile de iarna cat și sărbătorile pascale, iată o idee interesantă despre ce ar putea să aducă mosul sau  iepurașul celor dragi vouă.

La Domus Home veți găsi cuverturi cu print floral, cu franjuri, note vesele și fresh, în ton cu primăvara. Dacă nu doriți să riscați cromatic prea mult, mergeți pe clasic, note de maro sau gri. Cuverturile simple, dar colorate sunt mereu de efect, pata de culoare din dormitor.

Lenjerii de pat calitate premium

Pentru ca fiecare noapte să fie o experiență desăvârșită pentru simțuri și odihnă, recomandarea este de a opta pentru o lenjerie de pat de calitate premium. Este acel articol la care nu veți face vreodată rabat de calitate. Domus Home aduce în atenția noastră seturile de lenjerie de pat ranforce, din bumbac sau satin deluxe, țesătură jacquard ori din bumbac egiptean. Veți avea de unde alege ce reprezintă pentru fiecare luxul absolut.

Odihna de acasă nu se compară cu nimic. De multe ori spunem nicăieri nu e mai bine ca acasă! Iată de ce! Aici este oaza noastră de liniște. În dormitorul vostru creați răsfățul de care aveți nevoie, cu atenție maximă asupra ritualului de somn. Pentru odihna de 5 stele lenjeria de pat, cuvertura de asemenea, sunt cele care vor dicta starea de spirit.

Comandați de la Domus Home seturile dorite. Comenzile sunt posibile exclusiv online. În această perioadă vă veți bucura să descoperiți promoții care vă permit să faceți achizițiile dorite la super prețuri. Detalii în pagina oficială.

Contact:[email protected]

0726.236.944

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton