Eleganță în intimitate: alege lenjeria provocatoare potrivită

.

Meriți să te simți frumoasă, mai ales în intimitate, când toate femeile preferă să poarte ceva care să le facă să se simtă sexy și provocatoare. Setul de lenjerie intimă poate face o femeie să strălucească într-o clipă, mulțumită de efectul pe care îl are asupra sa, atât fizic, cât și psihic. Bineînțeles, primul pas pentru a obține acest efect este să te asiguri că alegi o lenjerie intimă care să fie în același timp elegantă și provocatoare. Dar de unde ar trebui să începi? Iată un ghid rapid, oferit de SevenSins, din care vei afla toate detaliile de care ai nevoie!

Culoarea lenjeriei intime trebuie să transmită mesajul potrivit!

Înainte de orice, trebuie să te gândești la culoarea lenjeriei intime. Și nu ne referim doar la clasicele roșu sau negru, care denotă eleganță și senzualitate. Poți merge mai departe, alegând lenjerii în culori potrivite culorii părului, tonul pielii și trăsăturilor tale. Gândește-te la hainele care te pun în valoare cel mai bine, care îți dau un aer provocator și la culorile pe care la au, apoi aplică același principiu și când vine vorba de lenjeria intimă. Odată ce decizi asupra culorii, poți arunca o privire peste lenjeria de la SevenSins, unde nu ai cum să nu să găsești ceva cu adevărat special!

Identifică-te cu stilul lenjeriei intime

În continuare, cei de la SevenSins ne recomandă să ne gândim la stil. Provocator și elegant sunt niște caracteristici care pot fi puse în valoare diferit, în funcție de stilul ales. Vrei să alegi o lenjerie care se potrivește atât personalității, cât și aspectului tău fizic. Stilul retro este preferat de multe femei, de exemplu, fiind clar de înțeles de ce. Este elegant și are un vibe suficient de provocator pentru a-ți dezlănțui încrederea interioară. Poți opta pentru un set de lenjerie tip babydoll sau un set format dintr-un sutien sexy și o pereche de bikini cu talie înaltă, care îți pun în valoare formele. 

Cum decizi ce te pune în valoare? Este simplu! Gândește-te la trăsăturile care îți plac cel mai mult la tine, lăsând timiditatea la o parte. Și nu pretinde că nu există zone ale corpului tău pe care nu le iubești. S-ar putea să descoperi că ai picioare super lungi sau un bust minunat, pe care lenjeria intimă le va accentua și pune în valoare.

Lenjeria intimă trebuie să dezvăluie exact ce îți dorești tu 

Când vine vorba de alegerea lenjeriei intime provocatoare, există o întrebare pe care fiecare femeie și-o pune. Cât de multă piele ar trebui să arăt? Răspunsul este simplu: ești stăpână pe corpul tău și pe ceea ce alegi să faci cu el! Acesta este sfatul oferit de SevenSins, cu care sigur sunt de acord toate femeile. 

Câtă vreme te simți confortabil cu ce arăți și cu felul în care arăți, lenjeria intimă îți va da un plus de încredere, un aer puternic și sexy. Stima ta de sine va crește, vei străluci și vei arăta bine! La polul opus, un set de lenjerie intimă care nu se potrivește personalității tale, te va face să te simți incomod, expusă. 

Eleganța lenjeriei intime stă în detalii fine

Când vine vorba de alegerea seturilor de lenjerii, detaliile fine sunt cele care contează cel mai mult. Înainte de a apăsa butonul „add to cart', uită-te atent la setul pe care te gândești să-l cumperi. Cum arată? Cum sunt cusăturile? Are accente elegante care sunt pe placul tău? Conform SevenSins, unele femei se simt elegante și provocatoare purtând un sutien cu design floral, în timp ce altele altele merg pe varianta clasică, așa cum este un sutien negru senzual cu accente de dantelă și cusături îndrăznețe.

Nu uita că, atunci când vine vorba de alegerea seturilor de lenjerii intime, fiecare femeie este unică. Ceea ce i se potrivește prietenei tale s-ar putea să nu fie neapărat potrivit pentru tine. Ține cont de acest lucru și de sfaturile de mai sus, iar efectul dorit nu va întârzia să apară! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton