Eleganță pentru toți: Cum să adaugi o notă de rafinament ținutei tale zilnice?

 advertising.ringier
.

Eleganța este o trăsătură a modei din cele mai îndepărtate vremuri care răzbate de fiecare dată în fața tendințelor efemere, deoarece impune un standard superior de bun gust și stil. Cu toate acestea, ideea de a adăuga note elegante în tinutele zilnice poate părea pentru unele persoane maiestuoasă sau nepractică. În realitate, însă, eleganța face parte din viața de zi cu zi a tuturor, regăsindu-se în atitudine și în comportament, motiv pentru care e păcat să nu fie transpusă și în stilul vestimentar, pentru a-ți conferi o notă aparte de rafinament, vitalitate și încredere.

Află cum poți integra elemente rafinate în garderoba ta și cum îți poți transforma rutina zilnică într-un prilej de a străluci:

         1. Nu neglija importanța accesoriilor

         Bijuteriile subtile și accesoriile precum o curea sau o geantă elegantă îți pot completa ținuta, conferindu-i un aer sofisticat. De asemenea, astfel de accesorii scot din anonimat orice piesă vestimentară simplă, devenind vedete ale întregului outfit.

         2. Alege încălțămintea care să exprime feminitate

         O pereche de pantofi, balerini sau botine de damă de calitate îți pot îmbunătăți pe loc aspectul ținutei, trimițând-o într-o zonă rafinată și atrăgătoare atât pentru publicul masculin, cât și pentru cel feminin. Asigură-te, însă, că încălțămintea aleasă se potrivește cu celelalte articole vestimentare care îți compun ținuta și alege dintr-o selecție de modele iconice precum cele de pe modlet.ro, care nu-ți permit să dai greș.

         3. Acordă atenție detaliilor

         Deși par lipsite de semnificație, detalii cum ar fi nasturii, cusăturile și tivurile, broderiile, printurile, buzunarele, logo-urile sau diverse decorațiuni discrete constituie elemente subtile de design ce conferă o notă aparte hainelor pe care le porți și reușesc chiar să îți transforme ținuta dintr-una banală într-una extrem de stilată, cu care poți atrage nenumărate priviri și aprecieri. De asemenea, croiala unei haine este extrem de importantă, întrucât este responsabilă de modul în care textilele se ajustează pe corp, o croială bună reușind să îți evidențieze liniile corpului și să lase impresia de haine făcute la comandă.

         4. Poartă-ți cu încredere ținuta

         Nimic nu conferă mai mult rafinament unei ținute decât încrederea cu care este purtată sau, altfel spus, încrederea în propriul stil și atitudinea pozitivă față de propria persoană. Această expresie a eleganței se poate realiza cel mai ușor printr-o postură corectă care să emane siguranță, alături de un zâmbet cald ca accesoriu al întregii ținute, care să exprime empatie și bună dispoziție pe tot parcursul zilei.

         Eleganța nu înseamnă neapărat să porți rochii de gală sau costume rigide, ci mai degrabă, înseamnă atenție la detalii, alegerea optimă a hainelor și o prezență care emană încredere și bun gust. Adăugarea notelor elegante în ținutele de zi cu zi poate face ca fiecare moment să fie special și memorabil. Eleganța nu trebuie să pară un obiectiv greu de atins, ci mai cu seamă o atitudine care poate transforma orice zi obișnuită într-o ocazie de a străluci și de a te simți mai bine în pielea ta.        

Sursa foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton