Eleganța și rafinamentul sunt laitmotive în sezonul festiv

 advertising.ringier
.

Suntem aproape de luna decembrie, adică de un sezon plin de magie și evenimente speciale. Astfel, fiecare dintre noi începe să-și contureze ușor-ușor ținute adecvate perioadei, conform trendurilor momentului. Pe baza acestora, bonprix a elaborat o gamă de articole vestimentare ce vor reprezenta asul din mânecă atunci când discutăm despre styling! Ești gata să surprinzi pe toată lumea în această iarnă?

Inspirația principală provine din curentul minimalist ce a acaparat toate podiumurile de modă și feed-urile influencerilor. Culorile sunt sobre, croielile subtile și detaliile extraordinar de fine – totul pentru a crea o apariție sinonimă cu perfecțiunea.

bonprix_978008_23174116bonprix_978008_23174116

Sacourile bonprix sunt prima piesă care îți poate îmbogăți în mod clar look-ul pentru petrecerile ce urmează. Acestea sunt cambrate pe corp, avantajându-ți silueta și dispun de diferite pattern-uri ce oferă note în plus de rafinament. Le poți asorta lejer cu un maiou cu reflexii argintii, dintr-un material extraordinar de lejer. Dacă îți dorești un outfit complet, adaugă o pereche de pantaloni negri cu ștrasuri și pantofi cu un toc de inspirație stiletto, cu ștrasuri de asemenea. Astfel, vei avea o apariție strălucitoare și elegantă, care va atrage cu siguranță atenția.

Dacă însă îți dorești o apariție mai senzuală, bonprix are alternativa! Cea mai nouă colecție a brandului se bucură de o gamă variată de fuste și topuri ce pot fi îmbinate într-o multitudine de feluri – pentru a-ți transpune cât mai clar personalitatea unică! Combinația noastră preferată este o fustă neagră din satin cu mici aplicații de paiete la bază, alături de o bluză în exact același stil. Acestea oferă iluzia unei rochii, iar dacă alegi să le porți alături de niște cizme până la genunchi cu toc cui și niște bijuterii din argint, vei avea un outfit de neegalat!

Obține cele mai rafinate ținute pentru sezonul petrecerilor, vizitând bonprix.ro. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton