Elena Ionescu – Lucky Lady Mode ON

 advertising.ringier
.

Un nou episod din cadrul show-ului Lucky Ladies Mode, găzduit de Betano, ne aduce o nouă rundă de inspirație și distracție. De data aceasta, Ramona Olaru a trecut pragul casei Elenei Ionescu, care s-a arătat extrem de deschisă și a vorbit despre carieră, prima apariție pe scenă alături de Mandinga, precum și ce alegere ar fi făcut, dacă nu s-ar fi lansat în muzică.

În noul episod găzduit de Betano, Ramona Olaru o vizitează pe Elena Ionescu, care nu a ezitat să vorbească despre începuturile în carieră: cum și-a descoperit vocația și cum mama ei a susținut-o necondiționat pentru a o ajuta să devină artistă, trăindu-și astfel visul prin intermediul fiicei sale.

„În primul rând, am avut o bază foarte bună, familia. Ei sunt cei care mi-au descoperit talentul, undeva pe la 6 anișori. Mama primea vești de la educatoare cum că eu cânt foarte mult oriunde mergeam prin grădiniță. Din acel moment, am avut norocul ca mama să își dorească atât de mult să-mi îndeplinească acest vis, dorindu-și, la rândul ei, să fie artistă, dar familia îi spunea mereu că e mai importantă școala, că așa era vremea. Trăia prin mine acest vis. De atunci m-a luat frumos de mânuță și m-a dus la foarte multe concursuri și festivaluri prin țară. Inclusiv emisiuni în televiziune, la Abracadabra, Țara Spiridușilor. Făceam naveta la București, eu fiind din Caracal. M-am născut în Craiova, dar am stat în Caracal până la 17 ani', a povestit Elena Ionescu. 

Elena Ionescu, despre începuturile alături de Mandinga

Cu această ocazie, Elena a vorbit și despre începuturile alături de Mandinga. Vedeta a fost anunțată de o vecină, care i-a spus că a aflat despre casting de la TV, îndemnând-o  să se înscrie dat fiind talentul său. Cu această ocazie, artista a mai făcut o declarație surprinzătoare.

„Am venit cu mama la București și am fost aleasă din vreo 500 de fete, printre care și multe și din industria de azi, cum ar fi Amna, care s-a numărat printre ultimele zece fete. Când ne întâlnim ne amintim cu drag de acele vremuri', a mai spus Elena Ionescu.

Emoționată, vedeta și-a adus aminte despre cum a fost să urce pentru prima oară pe scenă ca solistă în Mandinga, experiența sa spunându-și accentuat cuvântul.

„Îți dai seama ce emoții aveam. Eram o fetiță din provincie, dar aveam o experiență pe scenă, scăpasem de trac, făcusem ore de canto, terminasem o școală populară de canto. Cred că acela a fost și meritul meu, după toată perioada de muncă,  participasem la peste 50 de festivaluri prin țară, pe care le-am și câștigat', a mai spus Elena Ionescu.

Dacă doriți să o cunoașteți mai bine pe Elena Ionescu, să aflați mai multe despre ce artiști au inspirat-o la început de carieră, ce înseamnă succesul pentru ea, ce a simțit când a câștigat concursul de supraviețuire, ce altă alegere ar fi făcut dacă nu ar fi cântat, care sunt obiectele cu semnificație deosebită pentru artistă, dar și multe alte povești inspiraționale, găsiți totul aici: https://www.youtube.com/watch?v=Lv0u2trgNDw&rco=1.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton