Ești gata de vacanță? Iată TREI motive pentru care să alegi o asigurare medicală de călătorie

 advertising.ringier
.

Te-ai pregătit de vacanță, ți-ai făcut un plan cu cei dragi și ești gata de drum? Înainte de a pleca în vacanță, trebuie să iei în considerare anumite aspecte importante. În primul rând, este vorba despre siguranța ta, iar în al doilea rând despre cea a persoanelor dragi din viața ta. Atunci când pleci în concediu, peste hotare, sau chiar și într-o călătorie de afaceri, este important să fii asigurat. Astfel că, în cele ce urmează, vei descoperi mai multe motive pentru care ar fi indicat să închei o asigurare de călătorie.

Iată câteva aspecte pe care trebuie să le cunoști despre asigurarea de călătorie:

  • Plecarea în străinătate, în vacanță sau într-o călătorie de afaceri implică mai multe lucruri. Pe lângă cazare și actele care trebuie să fie valabile și în regulă, ar fi indicat să optezi pentru o asigurare de călătorie. Prin intermediul acesteia, ești asigurat din punct de vedere medical în cazul în care te îmbolnăvești în călătoria ta. De altfel, asigurarea este destinată și pierderii bagajului sau este utilă în caz de accident. Poți opta pentru o asigurare medicală de călătorie de la Asirom și o poți personaliza așa cum îți dorești. Aceasta este destinată persoanelor care au domiciliul sau reședința pe teritoriul României. Marele avantaj este ca o astfel de asigurare poate fi accesată rapid, de pe telefonul mobil, putând fi adăugată în portofelul electronic.
  • Pe de altă parte, poți beneficia de asistență neîntreruptă în cazul acestei asigurări medicale de călătorie. Pe toată durata asigurării, îți sunt puse la dispoziție numere de telefon, dar și o adresă de e-mail prin care poți contacta asiguratorul, direct din străinătate. Totodată, trebuie să știi faptul că un asemenea contract de asigurare poate fi de minimum două zile și maximum 365 de zile. În condițiile în care, în călătoria ta, întâmpini situații de prejudiciere corporală sau alte evenimente imprevizibile (de exemplu, accident), îți sunt acoperite cheltuielile pentru spitalizare, medicamente și vizitele medicale. De altfel, pachetul include și transportul cu salvarea la spital, repatrierea bolnavului, dar și tratamentul stomatologic de urgență.
  • De asemenea, există două opțiuni dintre care poți alege, și anume Pachetul Simplu și Pachetul Sigur. Pachetul Simplu este un pachet valabil pentru Europa sau întreaga lume, fără Canada și SUA, iar suma asigurată este de 30.000 de euro (pentru Europa) sau 50.000 de euro (pentru întreaga lume, fără Canada și SUA). Pentru Pachetul Sigur, suma asigurată se ridică la 100.000 de euro (pentru întreaga lume, fără Canada și SUA) sau 50.000 de euro (pentru Europa). Asistența medicală de urgență este acoperită în totalitate, în limita sumei asigurate, în funcție de pachetul pe care îl vei alege. Cât despre cheltuielile aferente căutării și salvării persoanei asigurate, suma se situează în limita a 3.000 de euro la ambele pachete. Există și acoperiri suplimentare, precum cele pentru sporturile de agrement.

Odată cu procesul de digitalizare, s-a pus accentul și pe păstrarea actelor într-un loc sigur și care să fie accesibil oricând și de oriunde. Asigurarea medicală de călătorie poate fi accesată direct de pe telefonul mobil, într-un wallet card, după ce este scanat codul QR de pe polița de asigurare. Prin urmare, nu-ți rămâne decât să te bucuri de vacanță și să lași orice grijă deoparte pentru că vei avea parte de asistență 24/7. 

Sursă foto: Pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton