Exemple de cărți potrivite pentru copiii de 3-5 ani

 advertising.ringier
.

Sursa foto: www.bookzone.ro 

Ai observat recent că interesul pentru cărți al copilului tău este tot mai mare? Dacă are între 3 și 5 ani, este de înțeles, întrucât începe perioada curiozității, în care copilul va pune întrebări non stop. Astfel, este bine să îi oferi răspunsuri pe înțelesul său și să te ajuți de cărți. În continuare, îți prezentăm câteva cărți pentru copiii de 3-5 ani pe care le poți comanda de pe BOOKZONE! 

Pachet Emoțiile pe înțelesul copiilor

Prin această carte, autorii Roxie Nafousi și Tom Percival doresc să le arate tuturor copiilor că fiecare emoție este una legitimă și că nu este greșit ce simt ei. Fiecare emoție trebuie recunoscută și acceptată, inclusiv frica sau supărarea. De aceea, este important ca emoțiile să fie recunoscute de către copii și să se poată exprima liber, fără să fie judecați. 

Roxie Nafousi este cunoscută deoarece se bazează foarte mult pe manifestare, iar acest instrument poate fi util și în creșterea și dezvoltarea copiilor. Conform autoarei, manifestarea implică folosirea puterii minții pentru a înțelege sentimentele, dezvoltarea încrederii în sine, aprecierea lucrurilor existente și stabilirea unor obiective realizabile. Cartea conține exerciții interactive și dinamice, alături de un jurnal zilnic de manifestare și patru pași simpli, ce pot aduce sens și fericire în viața. 

Acest ghid interactiv îi ajută pe copii să înțeleagă și să gestioneze emoțiile, să câștige încredere în ei înșiși, să-și stabilească obiective clare și să-și urmeze visurile fără frică. Comanda carti copii 3-5 ani de la BOOKZONE și include și acest pachet de cărți excepționale. 

Învăț să îmi pese de ceilalți și de natură – Bunele maniere pe înțelesul celor mici 

Seria Bunele maniere pe înțelesul celor mici este excelentă pentru a-i învăța pe copii diverse concepte sociale. Bunele maniere nu se referă doar la anumite comportamente, ci la felul în care un copil se va adapta în societate. De exemplu, volumul Învăț să îmi pese de ceilalți și de natură îi învață pe copii cum să aibă grijă de cei din jur și de natură. Alături de Monstruleții Mâgzălici, bunele maniere sunt explicate foarte simplu. Cei mici vor învăța cum să își facă prieteni și să se integreze în grupuri. Prin atitudinea lor responsabilă față de mediu, copiii înțeleg importanța conservării planetei și se simt bine când fac fapte bune. Monstruleții, cu chipurile lor amuzante, transformă lecțiile de bună purtare în cântece, rime și jocuri cu recompense, captivându-i pe cei mici și oferindu-le modele de comportament adecvat.

Lupul păcălit de iepure 

Cartea „Lupul păcălit de… iepure' este o sursă de inspirație pentru toți cei implicați în educația copiilor. Această poveste moralizatoare oferă o lecție despre viclenie, trădare și aparențe înșelătoare, prin intermediul a două personaje – un lup înfometat și un iepure pungaș. Într-o dimineață obișnuită de luni, Lupul rătăcește prin câmpuri în căutarea hranei. Ar vrea un iepure, o cârtiță sau vreun șoarece, astfel că a început să caute în toate viziunele care îi ieșeau în cale. După lungi căutări, Lu Lup îl întâlnește pe Roger Iepure, Agent de vânzări morcovi, iar distracția poate începe. 

Copiii vor fi amuzați și vor învăța despre arta negocierii și vânzării într-un mod captivant. Prin această poveste, ei vor înțelege și vor asocia comportamente umane cu animalele, precum viclean, trădător sau prefăcut, învățând astfel numeroase proverbe populare.

Așadar, dacă vrei să îi oferi copilului tău cele mai frumoase cărți, alege dintre acestea și nu uita că pe BOOKZONE găsești și alte titluri interesante! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton