Experiență, inspirație și consultață în design  – toate într-un singur showroom inedit!

 advertising.ringier
.

În centrul capitalei, într-o casă interbelică, se află showroom-ul ICONIST – un spațiu care a prins contur datorită unor tineri pasionați, Raluca și Mihai Pavel, care au pus în valoare fiecare încăpere. Imediat ce le treci pragul îți dai seama că urmează să trăiești o experiență inedită, total diferită de ceea ce înseamnă vizita la un magazin de mobilă clasic.

Casa, transformată într-un altfel de showroom, este amenajată în stilul francez Art Deco, renumit pentru eleganța atemporală și estetica luxoasă. Chiar de la intrare, poți observa că au fost păstrate elementele originale ale clădirii, cum ar fi sobele, parchetul, mozaicul, rozetele de pe plafoane, ușile, ferestrele, iluminatorul și sticla originală.

Toate acestea au fost recondiționate și integrate perfect în linia modernă a mobilierului nou. În acest fel, contrastul între piesele vintage și cele ultra moderne este aproape insesizabil și conferă noii amenajări o alură unică. Lumina naturală face parte din amenajare, iar cu ajutorul tonurilor deschise de alb, gri și crem s-a creat o atmosferă cozy, luminoasă și primitoare, infuzată în opulența caracteristă a stilului Art Deco.

Universul Iconist îți aduce, în același loc, toate elementele de care ai nevoie: Design personalizat – specialiștii sunt acolo să-ți dea cele mai bune sfaturi și să te ajute să abordezi un desing conform cu dorințele și nevoile locuinței tale. Este o echipă promptă care se asigură că vei primi, în timp util, ceea ce ai nevoie, iar calitatea produselor este una premium.

'Iconist a luat naștere din dorința noastră de a face cunoscute în România branduri de renume din Europa, însă nu la fel de cunoscute aici, branduri cu povești inedite de design și cu o atenție aparte asupra detaliilor tehnice. De aceea, ne-am propus să amenajăm un spațiu primitor pentru comunitatea de arhitecți și designeri în care activăm, de unde să își poată lua inspirația de care au nevoie pentru proiecte reușite și unde pot vedea, cunoaște și atinge materiale și finisaje deosebite', spun fondatorii Iconist.

Pentru o experiență inedită, inspirație și ajutor pentru crearea unui spațiu personal pe măsură, nu ezitați să treceți pragul showroom-ului care vă pune la dispoziție toate facilitățile de care aveți nevoie, iar toate întrebările legate de design își vor găsi răspuns.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton