Fabricat în RO - Locul unde își dau întâlnire cei mai talentați producători din România

 advertising.ringier
.

Dacă ești un producător sau un furnizor de servicii din România și ți-ai dorit dintotdeauna să faci parte dintr-o comunitate de oameni cu aceleași valori ca și tine, cu artiști talentați și antreprenori ambițioși, atunci accesează platforma Fabricat în RO și devino un membru al celei mai mari familii de producători din România.

Fabricat în RO a luat ființă din ambiția unor oameni care cred în România și în calitatea produselor românești de a crea un loc special pentru toți cei care consideră că țara noastră mai merită o șansă; care cred că românii merită mai mult când vine vorba de alimentele pe care le consumă, hainele pe care le îmbracă, produsele și serviciile pe care le folosesc; care în loc să plece peste hotare au ales să rămână aici și să lupte pentru bunăstarea familiilor lor și a tuturor românilor muncind în țară și plătind impozite aici.

De la o simplă idee, Fabricat în RO s-a transformat în cea mai mare comunitate a producătorilor din România, un loc unde fiecare producător listat pe platformă se simte ca acasă, înconjurat de prieteni și parteneri care îl ajută să evolueze și să-și atingă mai ușor scopurile propuse.

Cum poate arăta pagina TA de pe platforma Fabricat în RO?

Pe platforma Fabricat în RO găsești un magazin online cu o gamă foarte variată de produse, de unde îți poți face cumpărăturile alegând produsele preferate de la mai mulți producători români, adunând totul într-un singur coș de cumpărături și plasând la final o singură comandă. 

Să spunem de exemplu că ți-e poftă de o zacuscă de legume savuroasă, preparată exact așa cum obișnuiau odinioară bunicii și străbunicii noștri și de o pălincă de prune făcută ca la carte, dar explorând magazinul ți-a atras atenția și o ie tricotate și ți-ai amintit că mai ai nevoie și de un nou sistem de interfonie. Nicio problemă! Poți cumpăra toate aceste produse și multe altele dintr-un singur loc, fără a fi nevoie să efectuezi mai multe comenzi și plătind o singură dată!

Tot la Fabricat în RO descoperi cele mai frumoase povești ale producătorilor din România și te pui la punct cu noutățile din lumea antreprenoriatului românesc. Pe blogul acestei platforme sunt postate noi articole săptămânal, astfel încât mereu găsești aici câte ceva nou de citit.

Dar ca producător, mai mult ca sigur te interesează în mod special cum poate arăta pagina TA de pe platforma Fabricat în RO. Odată ce te-ai înregistrat pe platformă alegând pachetul de servicii care ți se potrivește, echipa Fabricat în RO va realiza pentru tine și afacerea ta o listare specială care va conține povestea brandului, câteva dintre cele mai reprezentative fotografii cu produsele pe care le oferi și legături către website-ul oficial și paginile tale de pe rețelele sociale. Astfel, cei interesați de produse ca cele create de tine te vor găsi mai ușor și își vor face o idee clară despre ceea ce oferi.

Ca să-ți faci o ideea cât mai clară, poți accesa de exemplu pagina brandului de accesorii Maria’s Ladybugs, un brand românesc cu produse originale, realizate manual, deosebite, care își păstrează neschimbat aspectul mult timp, indiferent de cât de des sunt purtate.

De ce să-ți listezi afacerea pe platforma Fabricat în RO?

Poate că te întrebi de ce să-ți listezi afacerea pe platforma Fabricat în RO, dar motivele sunt evidente. Pe lângă faptul că poți întâlni aici persoane cheie pentru dezvoltarea afacerii tale, Fabricat în RO îți oferă mai multă vizibilitate în mediul online, dar și offline.

Website-ul platformei Fabricat în RO este vizitat lunar de zeci de mii de persoane interesate de produsele românești, postările de pe rețelele sociale ale echipei Fabricat în RO ajung la sute de mii de persoane, iar în funcție de pachetul de servicii ales poți beneficia nu doar de mențiuni pe rețelele sociale, ci și de articole pe blogul Fabricat în RO și advertoriale în cele mai populare publicații din presa românească. Poți să-ți dai seama de potențialul promovării prin serviciile oferite de Fabricat în RO chiar și judecând după hashtag-ul #fabricatinro creat de fondatorul platformei care adună la un loc peste 13.000 de postări numai pe Instagram.

Nu în ultimul rând, membrii echipei Fabricat în RO participă activ la cele mai importante evenimente dedicate producătorilor din țara noastră unde îi promovează pe membrii comunității și îi susțin. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton