Faci muzică? Devino cunoscut cu agenția Better Music

 advertising.ringier
.

Pentru artiștii la început de drum, startul în carieră și vizibilitatea sunt aspecte importante pentru a deveni un muzician de top. De aceea, au nevoie de servicii de promovare specializate și unice pentru a-și defini atât brandul, cât și popularitatea în mediul online și nu numai.

Better Music este cea mai mare agenție de marketing și management muzical din România ce oferă soluții eficiente atât în ceea ce privește marketingul și promovarea, cât și din punct de vedere al administrării corecte ale canalelor de social media și Youtube pentru artiști.

Fondată de Andrei Militaru, Better Music este și singura agenție din România certificată ca YouTube Music Partner, ceea ce oferă agenției un avantaj competitiv unic în piață. Această certificare recunoscută la nivel global atestă calitatea și eficiența serviciilor oferite de agenție, precum și angajamentul său de a sprijini artiștii în atingerea obiectivelor lor.

Andrei Militaru și-a început cariera încă de la 13 ani când obținea primii bani din Photoshop. La 15 ani, și-a lansat propriul site de jocuri online iar la 21 de ani și-a deschis propria agenție de marketing, unde a adus clienților creșteri importante în mediul online. La 25 de ani, a pus bazele Better Music, agenția care astăzi se califică ca o agenție de marketing și management online specializată în creșterea vizibilității artiștilor din domeniul muzical din România.

„Interesul nostru este ca atât artiștii din pachete, cât și artiștii din distribuție să aibă creșteri ale brandului personal, veniturilor și evenimentelor, fără să se streseze. Ei să creeze melodii, iar de restul ne ocupăm noi.', declară Andrei Militaru. 

Cum te ajută Better Music în promovarea ta ca artist?

Agenția Better Music oferă servicii complexe de promovare pentru artiști, de la setarea unei strategii clare pentru dezvoltare și promovare pe canalele digitale și până la gestionarea eficientă a conturilor pe rețelele socializare și Youtube și integrarea pieselor în playlisturi care au peste 1.000.000 de vizualizări lunare și pe platforme oficiale precum YouTube, Spotify și Apple Music. 

Totul pentru ca artiștii să obțină mai multe vizualizări, mai multe evenimente și fani și, bineînțeles, venituri mai mari. 

Iată ce beneficii obții în urma unei colaborări cu Better Music:

O strategie personalizate: Fiecare artist beneficiază de o strategie de promovare adaptată nevoilor și obiectivelor sale specifice. 

„Suntem mereu alături de artiști, iar strategiile sunt diferite pentru fiecare. Fiecare este unic, astfel fiecare strategie este personalizată pentru a ajunge la succes.', ne-a spus Andrei Militaru.

Consultanță și gestionarea conținutului: Echipa Better Music oferă consultanță specializată și servicii de gestionare a conținutului pentru a ajuta artiștii să își mențină canalele de YouTube active și atractive. De asemenea, Better Music asigură integrarea pieselor în playlisturi care au peste 1.000.000 de vizualizări lunare și distribuirea lor pe platforme oficiale precum YouTube, Spotify și Apple Music.

„Nu suntem doar o agenție de marketing sau de distribuție muzicală; suntem o agenție care se educă, testează și găsește cele mai bune opțiuni pentru a ajunge la succes.', spune Andrei Militaru. 

Servicii eficiente de management YouTube, indiferent că mai colaborezi și cu alte agenții de distribuție, distribuitori direcți sau platforme precum CD Baby, DistroKid sau TuneCore.

„Nu ne impactează, noi suntem complementari acestor platforme. Da, putem oferi și noi toate aceste servicii, un fel de 360°. Dar artiștii pot colabora și cu diverse alte MCN-uri, distribuitori sau platforme și au nevoie de ceea ce ei nu oferă și noi putem: administrare eficientă a canalului YouTube, cu rezultate clare și palpabile.', mai spune Andrei Militaru.

Optimizare SEO pentru YouTube și promovare organică gratuită: Agenția utilizează tehnici avansate de optimizare pentru a asigura că videoclipurile artiștilor apar în primele rezultate ale căutărilor pe YouTube. 

De asemenea, deține o strategie unică prin care artiștii generează vizualizări, abonați, aprecieri într-un mod natural, organic și gratuit.

„Recent am început să facem SEO și ranking pentru materialele de SHORT ale canalelor de artiști. Rezultatele sunt fabuloase. Am descoperit foarte multe elemente prin care putem genera trafic gratuit pentru artiști și le punem în aplicare eficient până acum.', a declarat Andrei Militaru.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton