Forward Symbol Design: telefoanele Seriei HUAWEI Pura 70, sub lupa stiliștilor Maurice Munteanu și Domnica Mărgescu

 advertising.ringier
.

Moda și tehnologia s-au întâlnit, la propriu, în perioada Romanian Fashion Week. Seria de telefoane inteligente HUAWEI Pura 70 a inspirat colecția prezentată de Cristian Samfira. Atât ținutele, cât și smartphone-urile au atras toate privirile pe catwalk-ul de la Iași. Stiliștii Maurice Munteanu și Domnica Mărgescu au avut ocazia să testeze și ei puterea Forward Symbol Design, conceptul care a dat naștere acestor telefoane premium, cu design și specificații tehnice impresionante.  

Forward Symbol Design: triunghiul, elementul central al Seriei HUAWEI Pura 70

Seria HUAWEI Pura 70 vine cu o estetică modernă și inovatoare. Modulul de camere este aranjat în formă de triungi, un simbol ușor de recunoscut în lumea modei. 

„Triunghiul de pe telefoane arată ca un element super fashion, datorită proporției potrivite și felului în care sunt așezate camerele în acest triunghi. E foarte grafic și aproape tot ce e grafic este și fashion! O să fac comparație cu una dintre casele mele de modă favorite, Prada, al cărei logo a fost transformat într-un triunghi de curând. Astfel, orice tricou alb ce conține triunghiul Prada pe el, capătă ceva special, ceva diferit', spune Domnica Mărgescu. 

„De la Prada la Bottega Veneta, acest simbol marchează un statement fashion care nu poate trece neobservat, mai ales dacă vorbim despre un telefon', completează Maurice Munteanu. 

rcw2024_-33rcw2024_-33

Telefoanele Seriei HUAWEI Pura 70 nu mai sunt doar gadget-uri, ci reprezintă și un accesoriu fashion. Acest lucru s-a văzut cel mai bine în timpul prezentării de modă de la Iași, unde Cristian Samfira și-a prezentat creațiile inspirate din această serie. 

„O colecție versatilă și actuală, cu elemente organice – piesele gândite de Cristian Samfira sunt atât clasice, cât și actuale, fără a ține seama neapărat de tendințele momentului. Or, asta e o chestiune foarte importantă, mai ales că implică consumatoarele într-un proces de selecție mai responsabil. Colecția prezentată la Romanian Fashion Week a dominat prin piesele power, cu accente clasice, piese ce pot fi abordate în diverse stiluri și moduri', e de părere Maurice Munteanu. 

„Este o colecție coerentă formată din piese clasice, dar cu elemente futuriste aplicate, precum triunghiurile realizate tridimensional, inspirate din designul telefoanelor HUAWEI Pura 70. Asta înseamnă pentru mine modă actuală, dar cu un aer clasic', susține Domnica Mărgescu. 

Camerele Seriei HUAWEI Pura 70, noul standard din industria smartphone 

Pe lângă design, Seria HUAWEI Pura 70 convinge și la capitolul camere foto. Modelul de top, HUAWEI Pura 70 Ultra este „regele fotografiei pe mobil', așa cum au anunțat experții DXOMARK, organizație renumită în întreaga lume, care testează dispozitive foto-video. Calitatea fotografiilor pe care le poate face este un alt detaliu esențial pentru ca un smartphone să se transforme într-un accesoriu fashion perfect. 

„Cred că designul, forma, culoarea sunt importante, dar și calitatea camerei! Daca în ziua de azi telefonul nostru poate fi și aparat foto, atunci are de câștigat! Eu, spre exemplu, am renunțat la genți și telefonul este singurul accesoriu pe care îl port! În plus, se potrivește oricărei ținute', susține Domnica. 

„Testez un HUAWEI Pura 70 Ultra de ceva vreme. Am făcut și poze cu el la show-urile de modă. Cu siguranță camera foto este senzațională, iar designul mi se potrivește perfect', încheie Maurice Munteanu.  

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile în România la următoarele prețuri recomandate de vânzare:

●       HUAWEI Pura 70 Ultra 16GB + 512GB – 7.499 lei

●       HUAWEI Pura 70 Pro 12GB + 512GB – 5.999 lei

●       HUAWEI Pura 70 12GB + 256GB – 4.999 lei

La achiziția oricăruia dintre modele până la data de 30 iunie 2024 de pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de următoarele cadouri și avantaje:

  • Căști audio HUAWEI FreeBuds 5i
  • Husă de protecție
  • Garanție extra 12 luni
  • Un cupon suplimentar în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea unui HUAWEI WATCH GT 3 sau pentru a obține o reducere de preț la alt produs. Un singur cupon poate fi utilizat într-o comandă. 
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton