Genți plic - un accesoriu al femeii de afaceri

 advertising.ringier
.

Fiecare fashionistă are în arsenal mai multe genți de mână diferite. Dacă doriți să adăugați un nou model de modă la colecția dumneavoastră, ar trebui să acordați atenție genții plic originale. Acest tip de geantă este relativ nou, dar a câștigat rapid popularitate.

Geanta plic – ce este acest model?    

Geanta plic este o geantă de mână plată originală, care nu-și primește numele degeaba. Ea seamănă cu un plic, cu o parte formată din patru secțiuni care se suprapun, la fel ca și colțurile unui plic.

Această geantă de mână se deschide prin deschiderea „triunghiului” de sus și se închide cu o prindere magnetică.  Dimensiunile genților de mână variază. De exemplu, geanta plic mare este perfectă pentru aspectul de afaceri, poate ține confortabil hârtiile de afaceri și alte lucruri esențiale. Geanta plic în miniatură este un supliment la imaginea de seară, poate fi folosită doar pentru a pune o oglindă și un pieptene.   

Creați imagini diferite cu geanta plic

Acest model de geantă este universal, dar trebuie să știi cum să alegi lucrurile potrivite pentru a crea un look armonios.

Look business cu o geantă plic

O geantă plic mare din piele este un accesoriu pentru o doamnă de afaceri. O geantă supradimensionată nu se armonizează cu costumul de birou, în timp ce acest tip de clutch arată elegant și îți permite să ții la îndemână documentele necesare, tableta și alte lucruri de care ai nevoie la serviciu.

Look casual cu o geantă plic

O geantă de tip clutch practică este perfectă pentru look-urile de zi cu zi. Și, răspunzând la întrebarea cu ce să porți această geantă la modă, poți răspunde cu siguranță – cu orice. Singura excepție este stilul sportiv; nicio geantă de ambreiaj nu se potrivește cu el.

Poți purta geanta ambreiaj cu o varietate de rochii, fuste, pantaloni sau pantaloni scurți. De asemenea, puteți purta orice pantofi, perfect potriviți și pantofii clasici stiletto, și adidașii pe o pană.  Pentru look-ul de zi cu zi se potrivesc nu doar varianta de genți din piele, ci și modelele din material textil sau, de exemplu, din paie. Gențile de mână țesute în formă de plic sunt o alegere excelentă pentru un look proaspăt de primăvară sau de vară.

Culorile genților de mână pot fi variate. Puteți alege un model de o nuanță neutră, o soluție universală fiind o geantă de ambreiaj albă. Dar nu mai puțin atractive vor arăta gențile luminoase. Puteți cumpăra un ambreiaj roșu, albastru strălucitor, roz, smarald. Principalul lucru este să vă asigurați că geanta strălucitoare se potrivește armonios în ansamblu.

Look de seară cu o geantă plic

O versiune miniaturală a unui clutch în formă de plic este perfect potrivită pentru look-ul de seară. Acesta poate să nu aibă mâner sau să fie completat de un lanț lung pentru a purta geanta pe umăr.

Hutch-urile negre, aurii sau argintii sunt o soluție versatilă pentru seară. În plus, pentru versiunile de seară ale genților de mână se folosesc adesea materiale originale. De exemplu, poate fi vorba de piele artificială cu aspect de reptilă, de blană cu părul scurt sau, dimpotrivă, cu părul lung. Gențile de ambreiaj de seară sub forma unui plic cu o suprafață catifelată sunt populare. 

Decorul versiunii de seară a plicului de ambreiaj poate fi foarte divers. Se folosesc paiete, mărgele, pietre, pene și multe altele. Cu toate acestea, o mulțime de decorațiuni nu este întotdeauna bună. Este mai bine să alegeți o geantă de mână care are un decor sobru și elegant.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton