Ghid de cumpărături pentru sezonul rece: 5 articole vestimentare must-have

 advertising.ringier
.

Pregătește-ți garderoba pentru a înfrunta temperaturile scăzute, astfel încât să nu renunți la stil, pentru confort. În acest ghid de cumpărături, te vom ajuta să identifici cele cinci piese esențiale pe care trebuie să le ai la îndemână, ca să ai ținute trendy pentru toamna și iarna acestui an. Continuă să citești, dacă vrei un look stylish și în pas cu moda, în sezonul rece.

Geacă lungă

Pe primul loc pe lista articolelor must-have se află câteva stiluri esențiale de geci lungi de dama. Ai nevoie de cel puțin unul dintre aceste modele: o geacă din puf, ușoară și călduroasă, un trenci în tendințe sau o jachetă cool din piele. În funcție de vreme, activități și stil vestimentar preferat, alege un model casual sau unul cu o croială elegantă, care să-ți ofere atât protecție împotriva frigului, cât și un aspect sofisticat.

Toamna, trenciul este un ultim layer perfect pentru multe ținute. Un trenci asociat cu o cizmă înaltă este look-ul spre care ar trebui să te orientezi, în acest sezon. În schimb, când temperaturile scad și mai mult, o geacă lungă, în nuanțe de negru sau bleumarin, este o investiție pe termen lung, care poate completa cu succes aproape orice outfit de iarnă.

Pulover tricotat roșu

Din când în când, lumea modei simte nevoia să ne „ia ochii', cu o culoare vibrantă, pe care oricine poate să o introducă în garderoba de zi cu zi. Dacă te gândești cum să încorporezi nuanțele de roșu în look-uri de sezon, alege un pulover tricotat, dintr-un material de calitate, precum lâna sau cașmirul. Pentru zilele cu temperaturi scăzute, nu există nimic mai confortabil decât un pulover moale, pufos și călduros, cu care să faci și o declarație de stil.

Fustă până la glezne

Fustele lungi atrag toate privirile, în acest an, și nu există niciun motiv ca acest lucru să se modifice, pe măsură ce se schimbă anotimpurile. Îndreaptă-te spre materiale și siluete adaptate sezonului. Pentru toamnă, caută opțiuni de fuste plisate, în culori versatile, pe care să le combini cu o cămașă sau cu un tricou grafic și un pulover. Dacă găsești un model pe placul tău, suntem siguri că fusta lungă până la glezne va deveni rapid parte din uniforma personală, pentru că îți vei dori să o porți cu fiecare ocazie.

Cizme lungi

Continuăm lista de piese must-have pentru sezonul rece cu o sugestie în materie de încălțăminte în tendințele momentului. Nu subestima importanța unor cizme de calitate, în sezonul rece. Acestea nu numai că te vor proteja de frig, dar pot fi și foarte stylish. De la modele cu toc, lungi, până la genunchi, din material textil sau piele întoarsă, până la cele cu talpă plată, de echitație, acesta este un accesoriu care ar trebui să fie din nou pe radarul tău. Începe să le porți de pe acum și, când vine iarna, adaugă o pereche de ciorapi, ca să păstrezi confortul termic.

Ciorapi colorați

Ciorapii pot fi mai mult decât un simplu accesoriu: pot fi o expresie a creativității tale și o modalitate de a te remarca într-un mod plin de farmec și culoare. Combină-i cu o fustă elegantă sau cu o pereche de pantaloni scurți dintr-un material potrivit pentru sezonul rece. În nuanțe vibrante sau pasteluri delicate, ciorapii roșii, violet și bleumarin îți oferă, în acest sezon, oportunitatea de a introduce un element surprinzător în ținute.

Acum ai o listă de cinci articole vestimentare esențiale pentru a-ți crea outfituri cool și în tendințe, pe tot parcursul sezonului rece. Nu subestima puterea garderobei de bază cu un touch actual! Cu aceste piese în dulap, vei putea să te simți încrezătoare și stylish în orice moment.
Sursă foto: Pexels

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton