Gingii și dinți sănătoși cu Bactology

 advertising.ringier
.

Vizita la dentist nu este distracția preferată a nimănui. Mulți oameni sunt chiar dentofobici, adică se tem de stomatologi – numai gândul de a sta pe scaunul dentistului le dă fiori. Din păcate, controalele regulate sunt importante pentru a monitoriza starea dinților și a gingiilor noastre și pentru a preveni probleme mai grave.

Dentiștii recomandă periajul după fiecare masă și curățarea spațiilor interdentare – acolo unde periuța de dinți nu poate ajunge. În ultimii ani, însă, un supliment alimentar a stârnit inovații în prevenirea și tratarea bolilor gingivale și dentare. Ce este acesta?

Când faptele vorbesc…

Faptul nr. 1: Periajul dinților nu poate preveni apariția cariilor orale.

Oricât de tare am freca cu periuța de dinți, nu putem îndepărta toate resturile alimentare. Trebuie să folosim apă de gură, ață dentară, o periuță interdentară sau un irigator oral (mai popular în Bulgaria ca duș dentar).

Fapt nr. 2: Gura noastră găzduiește 6 miliarde de bacterii din 700 de specii diferite.

Printre acestea, există bacterii bune și bacterii rele. Cele bune includ bacteriile probiotice (sau așa-numitele bacterii vii). Acestea au grijă de funcționarea normală a organismului și creează un scut împotriva bolilor virale și infecțioase. Bacteriile rele sunt, de asemenea, locuitori legitimi ai corpului nostru, doar că singurul lor scop este să ne îmbolnăvească. În caz de igienă precară, imunitate slăbită, fumat, administrarea de antibiotice sau de medicamente care reduc salivația (decongestionante, analgezice), acestea preiau locul bacteriilor bune și își ating scopul insidios.

Fapt nr. 3: 90% dintre cancere își au originea într-o microbiotă orală perturbată.

Carbohidrații simpli (zaharurile) sunt hrana preferată a bacteriilor rele (și puțin enervantele ciuperci). Prin consumul de alimente și băuturi nesănătoase, cum ar fi biscuiții, pâinea, chipsurile, alcoolul, coca-cola, dulciurile, hrănim aceste microorganisme patogene. Acestea încep să se înmulțească necontrolat și provoacă carii, parodontită, parodontoză, gingivită, stomatită aftoasă, candidoză orală, amigdalită, respirație urât mirositoare, infecții ale tractului respirator superior și inferior și, uneori, chiar cancer. Dar cum să le oprim, din moment ce nici măcar produsele de igienă orală nu sunt capabile să le elimine complet?

Secretul unui zâmbet orbitor

În ultimii ani, probioticele s-au dovedit a fi cel mai eficient remediu pentru a face față tulburărilor gastrointestinale, pentru stimularea imunității generale și pentru pierderea în greutate. S-a dovedit, de asemenea, că acestea pot oferi și cea mai bună protecție orală. Prin pătrunderea în dinți și gingii, bacteriile vii interacționează cu alte microorganisme. Acestea reduc placa bacteriană (care este un biofilm de bacterii patogene) și opresc procesele de carie. Ele oferă imunitate împotriva ciupercilor și a virusurilor și acționează în tot tractul digestiv. Chiar și pe timp de noapte, bacteriile probiotice nu dorm. Ele lucrează neobosit, fără odihnă, pentru a ne proteja de agenții patogeni și pentru a ne menține sănătoși. Ele reușesc să facă ceea ce nu pot face periuța de dinți și pasta de dinți. Și mult mai mult decât atât.

O serie de studii din ultimii ani au arătat că un mare procent din bolile cardiovasculare, cancerul și bolile autoimune încep în cavitatea bucală. Aceasta este ușa de intrare prin care bacteriile rele pătrund și se răspândesc în tot organismul. În cazul pacienților cu carii dentare sau gingivite cauzate de disbacterioza bacteriană, riscul de a dezvolta astfel de boli este și mai mare. Acesta este motivul pentru care administrarea unui supliment probiotic este foarte importantă. Compoziția acestuia este, de asemenea, de mare importanță. Bacteriile vii din speciile Lactobacillus și Streptococcus au cel mai mare efect asupra sănătății dinților și gingiilor. Dacă suferiți de probleme dentare, probabil că în cavitatea dvs. bucală lipsesc suficienți reprezentanți ai acestor genuri, care ar opri procesele putrefactive și v-ar oferi imunitate.

Bactology Probiotic tablete într-o combinație echilibrată – îngrijire magică pentru dinții și gingiile noastre

Cel mai eficient probiotic pentru a proteja dinții și gingiile este dezvoltat într-un laborator bulgar certificat, pe bază de Lactobacillus bulgaricus autentic. Au fost adăugate alte trei tulpini probiotice cu acțiune dovedită – Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium infantis și Lactobacillus rhamnosus. Formula comprimatelor probiotice Bactology într-o combinație echilibrată este îmbogățită cu colostru bovin, cunoscut ca un puternic imunomodulator. De asemenea, este inclusă și inulina prebiotică, care servește la hrănirea și creșterea bacteriilor vii. De asemenea, îmbunătățește absorbția mineralelor în organism.

Comprimatele tabletele probiotice Bactology în combinație echilibrată pot fi luate de bărbați și femei de orice vârstă. Sunt potrivite și pentru copii, deoarece asigură o creștere pașnică a dinților de lapte. Nu conțin zahăr, iar conținutul de lactoză este scăzut – mai puțin de 4%, ceea ce le face produsul perfect pentru diabetici sau pentru cei cu intoleranță la lactoză.

Doza recomandată este de 1-2 tablete pe zi, după periajul dinților. Cel mai bine se iau seara, înainte de culcare, astfel încât, în timp ce dormim, bacteriile bune să poată încrucișa spadele cu cele rele.

Gustos și inovator

Spre deosebire de majoritatea probioticelor de pe piață, care se prezintă sub formă de capsule de gelatină, probioticul pentru igienă orală de la Bactology se prezintă sub formă de tablete care se mestecă sau se sug. Această inovație are avantajele sale:

  • Bacteriile vii își încep acțiunea imediat. Ele sunt eliberate deja în cavitatea bucală și pătrund în dinți și gingii. 
  • Ele opresc dezvoltarea cariilor dentare, reduc sângerările și resping agenții patogeni care cauzează cancerul. 
  • Acțiunea lor benefică continuă în tot tractul gastrointestinal, oferind protecție organismului la diferite niveluri;
  • Spre deosebire de capsulele de gelatină, comprimatele nu irită stomacul;
  • Au un gust excelent cu lapte cu vanilie, iar copiii se bucură să le ia.

De ce să alegeți Bactology Tablete Probiotice într-o combinație echilibrată?

  • Acestea întăresc sistemul imunitar încă de la o vârstă fragedă.
  • Ele resping virusurile și ne pot proteja de infecțiile respiratorii acute (inclusiv coronavirusul).
  • Susțin procesul digestiv – îmbunătățesc absorbția substanțelor benefice (vitamine, minerale) și eliminarea toxinelor.
  • Restabilesc și mențin echilibrul microbian intestinal.
  • Tratează constipația, diareea, gazele, burta balonată și orice disconfort gastric.
  • Eliminați respirația urât mirositoare.
  • Protejeaza împotriva cariilor dentare, a bolii parodontale, a gingivitei, a stomatitei, a candidozei orale și a altor boli orale.
  • Poate minimiza riscul de a dezvolta diabet, boli autoimune, cardiovasculare sau cancer.
  • Sunt recomandate în timpul și după tratamentul cu antibiotice pentru a restabili echilibrul bacterian.
  • Sunt un companion constant în timpul călătoriilor. O singură tabletă Bactology elimină greața.

Cu Bactology Tablete Probiotice într-o combinație echilibrată, un zâmbet orbitor este garantat! Bacteriile vii sunt adevărați magicieni care vă vor îmbunătăți nu numai sănătatea dentară, ci și sănătatea generală a organismului dumneavoastră. Cu toate acestea, nu trebuie să uitați că menținerea unei bune igiene orale este de cea mai mare importanță. Este indicat să vă spălați pe dinți după fiecare masă, curățând și spațiile dintre dinți, și să aveți o dietă nutritivă care să vă asigure vitaminele și mineralele necesare pentru o dantură sănătoasă.

Și pentru că vrem ca cititoarele VIVA să se bucure de acest produs nou lansat pe piață, am pregătit un cod de discount viva40 pentru o reducere de 40% la prima comandă de pe site-ul bactology.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton