Hi-Vision Meiryo, pentru o vedere clară oricând

 Advertorial
.

Ochelarii ne ajută să vedem bine, însă în anumite condiții climatice, ei pot să nu mai performeze satsifăcător. Ba mai mult, pot să ne împiedice vederea clară. De ce se întâmplă acest lucru? Specialiștii de la Hoya Vision Care au îmbunătățit timp de șaizeci de ani metoda prin care ochelarii de vedere își mențin claritatea sub influența oricărui factor de mediu.

Vederea clară este un dar pe care nu toți îl au. Fie că survine de-a lungul timpului, fie că survine la naștere, mulți suferă de imposibilitatea de a vedea clar și a-și corecta afecțiunile de vedere.

Așadar, provocarea în zilele noastre nu mai este performanța vederii, ci posibilitatea de a desfășura orice activitate în orice condiții: ploaie, umiditatea de la piscină, șofatul pe timp de noapte sau chiar străbaterea unei zone încărcate de praf.

Hi-Vision Meiryo, soluția prin care poți avea o vedere clară în orice condiții

Hoya Vision Care, lider mondial în inovația dispozitivelor medicale de optometrie, cercetează domeniul tratamentului antireflex pentru lentile încă de la apariția primului astfel de produs, din 1963. Astăzi, ne putem bucura de performanța celui mai avansat tratament antireflex existent pe piață, rezultat a peste șaizeci de ani de cercetare și dezvoltare.

Ce beneficii are utilizarea tratamentului antireflex Hi-Vision Meiryo?

  • Efectul antistatic – care ține departe particulele de praf din atmosferă și murdăria, ca să nu adere la suprafața lentilelor;
  • Efectul antireflex – care împiedică razele puternice de lumină să intervină asupra spectrului vizual;
  • Protecție UV pe ambele suprafețe ale lentilei;
  • Efectul de contrast – care reușește să reducă reflexiile în timpul zilei și a nopții. Un beneficiu ultra-necesar mai ales în spatele volanului;
  • Efectul oleofob și hidrofob – care fac ca apa să se scurgă pe suprafața lentilei fără să lase pete care să împiedice vederea;
  • Durabilitate prin rezistența la șoc, pentru o viață mai lungă a ochelarilor;
  • Un aspect mai elegant.

Poți testa acum și simulatorul de beneficii, pentru a vedea diferența și a confirma performanța lentilelor sub tratamentul antireflex Hi-Vision Meiryo.

Toate aceste beneficii fac ca purtarea ochelarilor să devină o experiență lipsită de griji oricând în aer liber, fără disconfortul creat de schimbările de mediu.

De asemenea, mulțumită inovației marca HOYA, lentilele se bucură de o durată de viață mai lungă, având mai multă rezistență la zgârieturi sau șocuri.

HOYA Vision Care

HOYA, lider mondial în inovația dispozitivelor medicale de optică, și-a câștigat buna reputație prin calitatea produselor oferite, rezultat al cercetării permanente. Astfel, HOYA reușește să aducă zi de zi o schimbare benefică în viața purtătorilor de ochelari, oferindu-le soluții mai bune pentru o vedere mai clară, un plus de confort și stare de bine.

În România, compania este prezentă de peste zece ani, reușind să implementeze un sistem eficient de distribuție prin partenerii de încredere din întreaga țară, astfel încât un număr cât mai mare de pacienți români să poată beneficia de soluții moderne pentru sănătatea vederii.

Acest articol v-a fost oferit de HOYA Lens România.

Află care este cel mai apropiat centru de optică partener HOYA Vision Care.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton