HUAWEI FreeClip: Căștile Open-Ear Fashion perfecte pentru vară

 advertising.ringier
.

În vara aceasta, adaugă un plus de stil și funcționalitate zilelor tale cu noile căști HUAWEI FreeClip, un accesoriu must-have pentru toate activitățile tale estivale. Disponibil acum și în România, acest gadget revoluționar aduce tehnologia de vârf HUAWEI într-un design open-ear inovator, perfect pentru a te însoți oriunde: la plajă, la munte, în drum spre birou sau la o petrecere.

Confort și performanțe de top cu HUAWEI FreeClip

Testează noul C-bridge Design

Noile căști HUAWEI FreeClip, dezvoltate în urma a trei ani de cercetări și a peste 10.000 de teste, combină arhitectura inovatoare C-bridge Design cu segmentele Comfort Bean și Acoustic Ball pentru a satisface nevoile celor aflați în permanentă mișcare. C-bridge Design utilizează un mecanism de tip clip-on pentru a se fixa perfect în urechi fără a bloca în totalitate canalul auditiv. Astfel, te vei bucura de confort maxim chiar și atunci când folosești căștile pentru perioade lungi pentru a asculta melodiile sau podcasturile preferate. 

Designul open-ear facilitează ventilația optimă și menține contactul constant cu mediul înconjurător, prevenind sentimentul de izolare și asigurând o experiență plăcută pe termen lung. Cu o greutate de doar 5.6 grame pe fiecare cască și certificare IP54 pentru rezistența la apă, transpirație și praf, HUAWEI FreeClip sunt create să reziste, fie că te afli în vacanță sau în timpul unei sesiuni intense de fitness.

Performanțe de neegalat

Aceste căști sunt dotate cu funcții esențiale pentru productivitate, inclusiv recunoașterea gesturilor pentru a răspunde la apeluri cu o simplă apăsare, posibilitatea de a le conecta la două dispozitive simultan și tehnologia avansată de anulare a zgomotului pe bază de AI. Aceasta din urmă garantează apeluri clare, chiar și atunci când le folosești în locuri aglomerate. Zgomotul de fundal nu interferează cu conversațiile telefonice. În plus, tehnologia Smart Wear Detection se adaptează perfect urechilor tale și elimină dilemele de genul „care cască este pentru urechea dreaptă și care este pentru stânga'.

Nimic nu este mai frustrant decât o baterie care se descarcă rapid, mai ales în zilele lungi de vară, dar cu HUAWEI FreeClip nu trebuie să-ți faci astfel de griji. Căștile au o autonomie impresionantă de până la 8 ore de utilizare continuă și până la 36 de ore cu ajutorul carcasei de încărcare. Te vei bucura de muzică și convorbiri cu prietenii, indiferent dacă te relaxezi la plajă sau la piscină, te plimbi prin oraș sau faci drumeții în natură.

Fashion Forward: stilul și utilitatea într-un singur gadget

Căștile FreeClip fac parte din noua strategie de brand a companiei, Fashion Forward, prin care HUAWEI și-a propus să transforme produsele tech în declarații de stil. Disponibile în variantele de culoare Black, Purple și Beige, căștile se integrează perfect în orice outfit, fie că alegi un look casual de vară, un set sport pentru sală sau o ținută business pentru birou. Designul inspirat de cercei adaugă un touch de rafinament și modernitate. HUAWEI FreeClip sunt astfel un accesoriu versatil pentru orice ocazie.HUAWEI FreeClip au parte de o ofertă extrem de tentantă, valabilă până pe data de 12 august 2024, în magazinul oficial, HUAWEI Store România. La achiziția lor, prin aplicarea codului A30FREECLIP, vei beneficia de o reducere de 30% din preț.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton