Iată 5 idei de jucării care sunt potrivite pentru orice toddler

 advertising.ringier
.

Dacă al tău copil este toddler, acum este momentul potrivit să-i cumperi jucării interactive. Cu ajutorul acestora își poate dezvolta abilitățile motrice și totodată să învețe ce este cooperarea, răbdarea și comunicarea. Totuși, dacă nu știi cu ce să începi, ai ajuns unde trebuie. Citește acest articol în continuare și află care sunt cele 5 idei de jucării pentru care poți opta!

Descoperă ce jucării să-i cumperi și tu celui mic

1. Puzzle-uri

O primă idee de jucărie este chiar un puzzle. De ce? Ei bine, deși poate părea o jucărie simplă, care nu oferă celui mic prea multe, realitatea este cu totul alta. Un puzzle contribuie la dezvoltarea simțului celor mici de a rezolva probleme, de a lucra pe cont propriu și totodată intensifică simțul creativ. Pe piață se găsesc numeroase modele, cu grade de dificultate diferite, cu piese multe sau puține. Pentru un toddler este recomandată achiziționarea unui puzzle cu piese puține și de dimensiuni cât mai mari!

2. Seturi de LEGO

Seturile de la LEGO sunt și ele potrivite pentru un toddler. Deși mulți părinți sunt reticenți, fiindcă au impresia că aceste seturi sunt doar cu piese mici, există și modele care au piese mari. Un exemplu în acest sens este LEGO Duplo, disponibil la Altex.ro, care este o opțiune perfectă pentru cei mici. Acest model are piese de dimensiuni mari, ușor de manevrat de cei mici, dar și de construit. Cu un astfel de set nu va trebui să îți faci griji pentru siguranța copilului tău. 

3. Cuburi de construit

Cuburile de construit sunt o opțiune foarte bună de a îl învăța pe cel mic cum să își folosească  creativitatea și cum să construiască ceva de la zero. Totuși, optează pentru cuburi din lemn, fiindcă sunt mult mai durabile și al tău copil se va putea bucura de ele mai mult timp. 

4. Set de karaoke

Pentru ca cel mic să se distreze zi de zi, un set de karaoke este o variantă extrem de potrivită. Cu un astfel de set, copilul tău poate învăța cum să se exprime și cum să facă lucruri noi. Acesta poate cânta în fiecare zi piesele sale favorite sau chiar să învețe altele noi. Cu timpul acesta își va dezvolta ritmul și urechea muzicală!

5. Cub cu activități

Un cub de activități ar trebui să fie un must-have pentru fiecare copil mic. De ce? Fiindcă acest gen de cub este dotat cu numeroase activități, pe care al tău toddler le poate desfășura de unul singur. Acestea au butoane, găuri în forme diverse, texturi variate și unele chiar și comenzi vocale. Este o jucărie populară și pe bună dreptate, deoarece conține numeroase activități care îi pot dezvolta pe cei mici.

În concluzie, aceste 5 idei de jucării sunt potrivite pentru orice copil mic. Nu doar că îl vor ține ocupat și fericit, dar vor ajuta la dezvoltarea lui!

Sursă foto: Unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton