Iată cum îi poți oferi partenerului un sejur în jurul...tău!

 advertising.ringier
.

Sursa: pexels.com

Visăm să călătorim cât mai mult, dar rutina noastră este staronică și greu de redirecționat cu o așa agendă ticsită. Serviciul, casa, familia, toate adunate pe o listă mai lungă decât cea de cumpărături. Chiar și în această fugă, noi femeile, trebuie să găsim soluții prin care să oferim relațiilor noastre atenție! Mi-a venit o idee! Dacă obiceiurile tale sunt statornice, lasă-le acasă!

Oh, rutina zilnică va avea un șoc când îi vei povesti despre ideea ta năstrușnică! O să se simtă luată pe nepregătite și cel mai probabil o va cuprinde o stare de anxietate dar…Hey! Ea face asta zilnic cu tine!

Unde plecăm când nu avem timp de escapade?

Să fie chiar așa? Să nu avem o zi în care să spunem STOP?! Ia-ți o zi atipică în care să spui: '…azi nu fac ce obișnuiesc de obicei! Azi sunt rebelă! Astăzi port papucii invers, înlocuiesc prima înghițitură de cafea cu ceai și oh, la naiba, azi nu e zi de pijamale! Nu port nici halatul pufos! Na, ăsta da gol în poartă!'

Alege o zi în care să spui: 'Azi sunt sexy, corpul meu se va alinta în țesături moi și iubitul meu va fi răsfățat atât de tare încât se va gândi că Dumnezeu i-a pus raiul în palme – deși sunt doar coapsele mele ce-i amețesc simțurile'.

Crezi că baia din confortul casei nu vă poate oferi un mediu insular? Lasă apa fierbinte se curgă și fă-l să se simtă ca-n tropice alături de bețișoarele parfumate cu iz de papaya! Așează-ți corpul între bretelele unui set roșu năucitor ce va face valuri menite să fie trosnite de gresie. Pășește încet și desculță prin mintea lui astfel încât să nu-i strivești orgoliul că azi, nu el te-a surprins!

Dacă nu vrei să-l duci în vacanțe exotice, invită-l la masă! Oferă-i o cină caldă și un vin vechi în compania zâmbetului tău perfect! Bucătăria nu este punctul tău forte? Eh, nici al meu! Dar am găsit o soluție! Fii tu cele 3 feluri din care să se delecteze până vă livrează cineva mâncarea! Îl poți tachina cu o masă pe care sunt așezate farfuriile, iar în loc de tacâmuri servește-i bilețele în care menționezi piesele de lenjerie la care vrea să renunți în timpul mesei. Da, va trebui să te guste cu mâinile în buzunare!

Nu este nici gurmand și nici pofticios? Transformă livingul într-un cinema și scufundă-ți partenerul în canapea. Nu este un pasionat al filmelor? Înseamnă că încă nu te-a văzut pe tine jucând într-un bodystockings! Crede-mă, o să aștepte cu sufletul la gură un nou sezon cu tine! Fii o fată rea și dă-i spoiler din noul episod, vei rămâne surprinsă de ambiția sa de a scrie cu tine următorul capitol.

Cum alegem ținuta perfectă?

Nimic nu este perfect și chiar dacă ar fi așa, ar fi al naibi de plictisitor! Gusturile lui levitează în jurul pielii tale fragede, iar condimentele vin din lenjeriile intime. Poți alege să-i tulburi liniștea cu un set scandalos din 3 piese și o pereche de stockings. Sau…poți să-i odihnești privirea purtând o cămașă de noapte satinată cu mâneci brodate și dantelă ajurată.

E genul de mascul ce-și fixează irisul pe vestimentații periculos de obraznice? OMG! Ai nevoie de un aspect cosplay! Poți explora teritoriul său sălbatic într-o lenjerie sexy care să-i aprindă simțurile pentru că să nu uităm, avem strecurat ADN de feline în compoziția noastră!

Dacă am putea descrie tabloul unei ținute perfecte, cu siguranță am regăsi în pigmentul său confortul tău, starea de bine și încrederea în feminitatea ta. Indiferent că-ți cambrezi talia cu un portjartier lat sau rupi tăcerea cu un body crotchless, important este să te simți stăpână pe mesajul pe care vrei să îl transmiți!

Vrei să fii convingătoare? Să-ți asculte cuvintele chiar și atunci când tac? Să-ți urmărească mișcările cu poftă și jind? Ei bine, pentru asta tu trebuie să alegi piesele pe care te simți stăpână dar nu uita să-l surprinzi cu lucruri noi!

Cum îi transmitem invitația către această călătorie pătimașă?

Poți să-i lipești pe shakerul nelipsit din geanta de sală un post-it ce menționează vag de arderea unor calorii, sau poți plasa un bilețel pe schimbătorul mașinii în care-i menționezi că în seara aceasta schimbați direcția. Dacă ești matinală, pregătește-i cafeaua fără zahăr lăsând timid un mesaj prin care îl asiguri că-l vei îndulci tu weekendul ce vine.

Eh, dacă vrei să-i arzi toate circuitele, nu-i spune nimic și lasă-l să afle! Dilatarea pupilelor, respirația sacadată și instalarea sialoreei sunt doar primele efecte vizibile pe care le vei avea asupra lui. Însă, tot tu vei fi antidotul!

Nu uita că azi este ziua aia în care ești rebelă și te distrezi pe cinste alături de partenerul tău! Uită de părul legat strâns în vârful capului și scaldă-ți pielea în creme dulci ca nectarul!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton