Iată de ce să alegi uși de interior cu geam! Le găsești la TotulDespreUsi

 advertising.ringier
.

În căutarea perfecțiunii suntem cu toții. Ne dorim să experimentăm totul foarte bine pus la punct, să ne bucurăm de alegeri perfecte. Există ușa de interior perfectă? Răspunsul vine mai degrabă în timp, pentru că, deși aparent este trainică și estetică, mai are de trecut și testul timpului. 

Pentru cei care în materie de amenajare interioară sunt la capitolul usa interior cu geam de ales, iată de ce acestea sunt o alegere excelentă! 

Stil versatil, potrivit în orice interior 

Pare greu de crezut că ușile cu geam inserat nu ar fi potrivite în orice locuință. Cu atât mai mult, dacă vorbim despre spații înguste și zone destul de aglomerate de mobilier. Ușile cu decupaje din sticlă au marele avantaj de a crea impresia unui spațiu mai aerisit. Nu încarcă vizual, ci oferă acea continuitate de stil de care avem nevoie. În camerele mici se potrivesc de minune. Au acea eleganță aparte pe care o redau în imaginea de ansamblu al spațiului amenajat și rămân, se pare, în topul preferințelor. 

Oferta este destul de diversificată în materie de uși de interior cu geam inserat. Sticla acestora poate fi în fel și chip decorată, cu forme diverse, cu modele pe suprafața sa. Desigur, pot fi opțiuni și cele cu sticlă simplă sau opacă. 

Cât despre montarea lor, acestea se potrivesc foarte bine atât în livinguri, cât și în bucătării sau la camere. O singură restricție ar fi, legată de ușa băii, întrucât invocăm motive ce țin de intimitate. Excepție ar putea fi cazul în care sticla este opacă. 

Lăsați lumina să pătrundă 

La capitolul avantaje ale ușilor de interior cu geam inserat se numără și faptul că acestea permit luminii naturale să pătrundă. Efectul este unul plăcut, mai ales dacă vorbim despre camere mici, aglomerate, despre spații slab luminate. Spre exemplu, efectul acestora este resimțit și per ansamblu, când holul unei case este puțin mai luminat, datorită sticlei ușilor ce permite trecerea luminii. 

Fie că vorbim despre usi de interior albe sau cele wenge, dacă au sticlă integrată atunci în mod clar efectul este similar. 

Ușile de interior, alese în concordanță cu stilul de amenajare din interior 

Suntem diferiți, cu preferințe pe măsură. Iată cum am putea delimita alegerea, în funcție de stilul de amenajare existent în interior:

  • Pentru cei care preferă stilul modern – cel în care predomină culorile naturale, nimic strident, cele neutre. Ușile pot avea inserție de sticlă, pot fi din lemn sau MDF.
  • Pentru cei care preferă stilul clasic – sunt recomandate ușile din lemn masiv, elegante și rafinate. De data aceasta sunt preferate culorile deschise, de la crem la bej. Populare sunt și ușile de lemn cu elemente decorative. 
  • Pentru cei care preferă stilul rustic – pentru cei care și-au amenajat casa în stil rustic, știu deja că lemnul este element de bază, așadar nici la uși nu are cum să lipsească. Sunt recomandate nuanțele calde, uși cu profil frezat, nu neted. 

Aparte de astfel de recomandări, rămân valabile câteva repere precum: grosimea ușilor să fie de cel puțin 4 mm, astfel încât să aibă și rol de izolare termică și fonică. Atenuarea fonică să fie de minim 28 decibeli (db), ceea ce se poate întâmpla atât în cazul ușilor din lemn, cât și a celor din MDF. 

Indiferent de alegere, în cadrul magazinului online totuldespreusi.ro vom găsi opțiuni. Pentru cei din capitală, același furnizor poate fi și o soluție privind montajul. Detalii și prețuri, în funcție de locația clientului, vom găsi și în pagina oficială. 

Contact: 

Strada Avrig 29B, magazin TOTULDESPREUSI.RO, sector 2, București

0726.223.296

0726.223.294

[email protected]

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton