Idei de cadou pentru iubitul tău? Top 5 cadouri care emană masculinitate

 advertising.ringier
.

Se apropie ziua de naștere a iubitului tău sau pur și simplu vrei să-l surprinzi cu ceva frumos pentru a-i arăta cât de mult îți pasă de el? Bărbații sunt simpli când vine vorba de ce-și doresc și cel mai probabil trebuie doar să-i urmărești cu puțină atenție sau să pui întrebările potrivite pentru a-i face cadoul pe care și-l dorește. Cu toate acestea, dacă nu ai nicio idee ce să-i cumperi, am întocmit o listă care s-ar putea să te ajute.

Iată 5 idei de cadouri pentru a-ți impresiona iubitul

1.      Un parfum intens

Mirosurile fine își pot lăsa amprenta asupra persoanei iubite în moduri inimaginabile, așa că dăruirea unui parfum poate avea un impact mare asupra partenerului tău. Alege ceva intens, masculin, cu note lemnoase și arome de piele, presărat cu un condiment puternic, precum piperul negru. Investește într-un parfum calitativ, care să-i dea un boost de încredere de fiecare dată când îl poartă. Astfel, își va aminti de tine și de cum l-ai făcut să se simtă când l-a mirosit prima dată.

2.      Un accesoriu pe care să-l poarte în fiecare zi

Dacă optezi pentru un accesoriu, alege ceva ce vei fi sigură că va purta cât mai mult. Te poți gândi la un ceas, o brățară sau chiar la un lanț de argint care să se potrivească fiecărui outfit. Pe magline.ro găsești o varietate de accesorii care se potrivesc mai multor stiluri, în așa fel încât să poți alege exact produsul perfect pentru el. Observă-i stilul de îmbrăcăminte și alege ceva ce se potrivește cu ce poartă el în fiecare zi.

3.      Jocuri video

Majoritatea băieților sunt pasionați de jocurile video, indiferent de vârstă. Dacă ai observat că prietenul tău petrece mult timp în fața ecranului jucându-se cu prietenii sau singur, ar fi încântat să primească un joc drept cadou de la tine. În acest fel va observa că îți pasă de pasiunile lui și îl susții.

4.      Echipament de sport

Pentru bărbați, sportul reprezintă o parte importantă a vieții lor. Fie că este vorba de mers la sală, alergat sau jocuri amicale de fotbal sau basket ball cu băieții, este important ca tu să-i arăți că îl încurajezi să facă mișcare. Oferă-i în dar un echipament de sport, sau chiar un simplu tricou cu echipa favorită și va fi veșnic recunoscător.

5.      Experiențe aventuroase

Dacă partenerul tău este o fire aventuroasă, ar fi mai bine să-i oferi o experiență de acest gen în loc de un cadou material. Poți opta pentru un zbor cu parapanta, un curs de pilotaj sau chiar o excursie într-o zonă exotică sau montană. Oferă-te să i te alături și astfel vei avea ocazia să încerci și tu ceva nou și să vă bucurați de experiență împreună.

Așadar, dacă îți dorești să-ți impresionezi iubitul cu ceva deosebit, alege dintre opțiunile prezentate, conform plăcerilor și stilului său. Nu uita că în cele din urmă, tu ești cel mai valoros cadou pe care îl poate avea.

Sursă foto: pexels.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton