Idei de cadouri pentru aniversarea relației

 advertising.ringier
.

Tocmai s-au împlinit câțiva ani de când relația voastră a început și ați convenit că de data aceasta veți pregăti împreună un cadou care să vă aducă bucuria sărbătorii în timp ce îndeplinește și o funcție practică în viețile voastre? Este dificil totuși ca un astfel de cadou practic să întrețină același nivel de romantism cum ar face-o cadourile secrete pregătite pentru fiecare de către celălalt partener. Nu are nici acea impredictibilitate savuroasă, și nici faptul că trebuie să fie practic nu îl ajută pe acest cadou să fie atrăgător din punct de vedere al intimității pe care o creează între voi. Aici sunt prezentate câteva idei de cadouri care pot salva romantismul în timp ce favorizează pragmatismul.

Cadouri practice care nu ucid romanța

Un exemplu potrivit de cadou ce îmbină pragmatismul și romantismul este pregătirea unei excursii în preajma unei călătorii legate de viața profesională. Dacă unul din parteneri urmează să participe la o conferință, training sau workshop într-o altă localitate sau chiar altă țară, puteți organiza o mini-vacanță în jurul acelei călătorii. De pildă, dacă traning-ul de 6 zile va avea loc în Sibiu, puteți merge împreună până acolo și pe drum să vizitați cetățile și orașele medievale din sudul Transilvaniei. Dacă simțiți nevoia de spațiu, total legitimă în orice relație, puteți să nu petreceți și serile din timpul conferinței împreună – vacanța care înconjoară această călătorie profesională e cea care contează.  

Un astfel de dar poate fi reprezentat de un pat matrimonial. Poate că vechiul pat e cam uzat și scârțâie, ori e prea mic sau nu se mai potrivește deloc cu restul locuinței. Această schimbare a mobilierului poate fi justificată și din perspectiva romantică, prin faptul că un pat prea mic nu vă permite să vă odihniți bine și să aveți un somn cât mai plăcut împreună, acesta fiind un aspect important în viața de cuplu. Astfel, achiziționarea unui pat matrimonial pentru voi doi poate fi un cadou potrivit pentru aniversarea relației, care să îmbine practicalitatea cu tandrețea.

O altă idee de cadou ține de aspectele culinare ale relației voastre. Dacă vă place să gătiți împreună, vă puteți gândi la un cuptor electric incorporabil de pe altex.ro, unde pot fi găsite atât produse noi, cât și resigilate. Un cuptor din această categorie vă permite să ajustați calitatea actului gastronomic fără să schimbați estetica bucătăriei la care v-ați străduit așa mult. De asemenea, un cuptor nepotrivit poate să nu onoreze timpul petrecut gătind împreună, prin rezultate slabe ori prin eforturi din partea voastră care depășesc limitele plăcerii în timp ce gătiți. Un cuptor electric poate ușura procesul de preparare a cinelor romantice, iar la final poate oferi rezultate ce încununează frumusețea serii petrecute împreună.

În final, merită repetat faptul că e dificil pentru un cadou ce se dorește a fi practic să îndeplinească suficient de multe funcții romantice. Și totuși, în viața unui cuplu apar și momente în care resursele financiare și de timp trebuie dozate astfel încât darurile să cuprindă atât atribute utile, cât și atribute ce denotă iubire. Cele trei idei de astfel de cadouri prezentate în acest articol au fost: îmbinarea unei călătorii de serviciu cu o mini-vacanță împreună; achiziționarea unui pat matrimonial; cumpărarea unui cuptor electric incorporabil pentru prepararea unor mese gustoase atât individual, cât și în cuplu, ca formă de timp petrecut împreună.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton