Îmbracă-te ca o celebritate fără să îți golești portofelul: Piese de lux accesibile de la SHEIN

O vorbă din popor spune ,,atât dai, atât face,' şi nu e nimic mai adevărat când vine vorba de modă. De cele mai multe ori, suntem nevoite să facem anumite sacrificii, fie la calitate, fie la buget. Unde sunt acele magazine care vând piese superbe, confortabile, din materiale de calitate, dar cu preţuri care nu te fac să înghiţi în sec?

Ei bine, la SHEIN. Aceste 3 magazine SHEIN au inundat internetul cu articole de lux, din materiale premium, dar cu preţuri care te vor face să spui ,,e imposibil!'

  1. Glowmode – Articole sportive pe cât de durabile, pe atât de confortabile

Părerile vedetelor de pe TikTok nu mai lasă loc de îndoială. De când poartă Glowmode by SHEIN la sală, nu mai acceptă altceva. De la pantaloni de yoga la bustiere flatante sau hanorace confortabile care îţi lasă pielea să respire, acest magazin are tot ce îşi poate dori o femeie activă care pune preţ pe calitate. 

  1. Anewsta – Eleganţă atemporală cu un twist modern

Nu oricine poate balansa siluetele clasice cu printurile în tendinţe. Însă, dacă începi să îţi cumperi noi articole de la Anewsta, vei deveni în scurt timp una din acele persoane. Magazinul pare că a descoperit secretul echilibrului între eleganţa clasică şi trendurile momentului, unind materiale premium şi siluete elegante, perfecte pentru orice tip de corp, cu detalii delicate, dar de impact. Niciunul din articolele Anewsta pe care le vedem la influenceriţele de top nu a eşuat să le aducă o avalanşă de complimente. 

  1. Knit Mix – Îmbrăţişarea caldă a materialelor premium

În sezonul rece, nu e nimic mai neplăcut decât un pulover scămoşat, care provoacă mâncărimi. La Knitmix, găseşti sute de modele de pulovere şi cardigane din materiale călduroase şi plăcute la atingere. Există variante pentru orice stil, în numeroase culori şi cu detalii delicate, asigurându-ţi o nouă garderobă pentru sezonul rece demnă de o vedetă. 

Nu avem toate bugetele vedetelor, dar toate putem avea garderobele lor. Totul e să ştii unde să te uiţi. Caută oricare din magazinele de mai sus pe site-ul SHEIN sau în aplicaţie şi alcătuieşte-ţi o garderobă care spune ,,pentru mine, banii nu sunt o problemă.'

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton