În 14 septembrie, la DIVA, facem cunoștință cu SURORILE SPENCER

 bogdan.galca
.

Din 14 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21:00, DIVA difuzează – în premieră în România – câte două episoade din serialul canadian „Surorile Spencer' („The Spencer Sisters', lansat în 2023). Acesta spune povestea unui duo feminin format din Victoria (Lea Thompson, din trilogia „Înapoi în viitor') și Darby Spencer (Stacey Farber, care a apărut în serialele „Virgin River' și „Degrassi: The Next Generation').

Mamă și fiică, cele două sunt adesea luate drept surori de cei din jur și ajung să devină detective particulare, în orășelul lor natal – Alder Bluffs. Victoria este o celebră scriitoare de romane polițiste. Iar Darby este nevoită să renunțe la slujba de polițistă (în Toronto) și să se mute înapoi acasă. Aici sunt forțate să rezolve o crimă împreună și Darby descoperă o nouă latură a mamei ei devenindu-i parteneră de investigații.

Astfel, în ciuda personalităților lor complet opuse (Victoria este mereu relaxată, în timp ce fiica ei e un ghem de nervi) și a problemelor familiale complicate pe care le au, cele două ajung să formeze o echipă imbatabilă, în fața răufăcătorilor. În fiecare episod din totalul de 10, „Surorile Spencer' rezolvă un caz nou, iar – pe traseu – descoperă că au mai multe în comun și că au nevoie una de alta mai mult decât credeau.

„Surorile Spencer' a fost filmat în 2022, în provinciile canadiene Manitoba și Ontario, impulsionând economia locală. În ultimii ani, Lea Thompson – cunoscută grație rolului lui Lorraine Baines-McFly, din trilogia cinematografică „Înapoi în viitor' (1985-1990) – s-a ocupat de regie și a stat la cârma unor episoade din serialele „Reședința Goldberg', „Stargirl', „Fete schimbate', „Tânărul Sheldon' și „Star Trek: Picard'. Și a declarat că a acceptat rolul din acest serial canadianpentrucăscenariul era prea „delicios' pentru a-l refuza.

Telespectatorii sunt invitați să descopere dacă are sau nu dreptate, din 14 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21:00, numai la DIVA!

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 47 în grila DIGI satelit, poziția 27 în grila DIGI analog, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton