Începe cursuri de engleză Cambridge și ai siguranța că obții atestatul fără probleme

 advertising.ringier
.

Cursurile de limba engleză pentru pregătirea examenelor Cambridge sunt din ce în ce mai căutate în România, datorită gradului crescut de eficiență a pregătirii. Acest tip de cursuri te ajută să te familiarizezi cu formatul examenelor Cambridge și să te pregătești la toate cele 4 niveluri: ascultat, citit, vorbit și scris.

Aceste cursuri engleza Cambridge Flying Colours se remarcă prin calitatea lor înaltă, fiind recunoscute la nivel global pentru abordarea lor academică. Universitatea Cambridge a dezvoltat un sistem de predare și evaluare riguros, pentru a se putea asigura, astfel, o pregătire de excepție. 

În primul an de activitate, platforma Cambridge realizează un top (la toate cele 4 niveluri) ale rezultatelor copiilor care au susținut examenul. Raportul a arătat faptul că elevii care au urmat aceste cursuri de pregătire pentru examene Cambridge în cadrul Centrului de limba engleză Flying Colours au obținut scoruri mai mari, la scara globală. Totodată, media obținută la examen de copiii pregătiți în cadrul Centrului a fost peste media luată la examenele la nivel internațional. 

Un alt avantaj major al acestor cursuri este certificarea lor internațională, care deschide oportunități în carieră și studii superioare în străinătate.

Orele destinate pregătirii examenelor Cambridge sunt concepute pentru a se adapta nevoilor fiecărui elev și modului personal de învățare al acestuia. Indiferent de nivelul de competență în limba engleză, există un program corespunzător. De la începători (A1 și A2) la avansați (C1 și C2), fiecare copil poate găsi un curs potrivit.

Orele de curs au o structură de învățare flexibilă, astfel încât să poți adapta tipul de învățare timpului și programului tău. În consecință, poți alege cursuri tradiționale, în clasă, sau cursuri online, astfel încât să poți să economisești timp și energie.

Cum te ajută cursurile de pregătire pentru examene Cambridge să obții atestatul?

Curriculum-ul bine structurat al acestor cursuri de pregătire pentru examene Cambridge acoperă toate aspectele limbii engleze, de la gramatică la vocabular și abilități de comunicare. Acest lucru îți oferă o pregătire solidă pentru examenul de atestat.

Profesorii specializați în predarea limbii engleze îți vor oferi nu doar cunoștințe, ci și strategii și sfaturi pentru a obține rezultate excelente la examen. Cadrele didactice care se vor ocupa de pregătirea ta au o experiență în domeniu de peste 20 de ani. 

În procesul de predare-învățare, profesorii folosesc metode și tehnici moderne, astfel încât să te ajute să îți dezvolți abilitățile de comunicare în limba engleză într-o manieră atrăgătoare și distractivă. Jocurile de rol, dezbaterile sau susținerea de proiecte sunt doar câteva dintre metodele folosite de profesori pentru a te ajuta să exersezi noțiunile teoretice asimilate.

Orele se desfășoară în grupuri de 8-10 elevi, suficient de mulți pentru a fi interactive, însă suficient de puțini pentru a putea participa activ. Grupurile sunt formate în funcție de două criterii – vârstă și nivel de limba engleză – pentru coeziune și crearea unui mediu relaxat, dar competitiv într-un mod sănătos.

Aceste cursuri de pregătire pentru examene Cambridge reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care doresc să obțină atestatul de limba engleză. Cu curriculum-ul lor bine structurat și instruirea de calitate, aceste cursuri îți cresc șansele de a obține certificarea dorită fără dificultăți. Dacă îți dorești siguranța că vei reuși, solicită o evaluare de nivel!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton