Închirierea spațiilor de depozitare - o soluție eficientă la lipsa de spațiu din locuință

 advertising.ringier
.

Gestionarea spațiului a devenit o provocare semnificativă pentru multe persoane atât în ceea ce privește nevoile personale cat și pentru afaceri. Această problemă există în special în zonele urbane dens populate unde spațiul este limitat și costisitor. 

Drept urmare, acest context a stimulat creșterea unui sector inovator și dinamic: serviciile de închiriere a spațiilor de depozitare. Aceste facilități oferă soluții personalizate pentru indivizi și afaceri, răspunzând nevoilor de depozitare pe termen scurt sau lung și contribuie la optimizarea spațiilor de locuit și de lucru prin faptul ca lucrurile în exces, produsele sau diverse obiecte pot fi depozitate în aceste spații ce se închiriază.

Avantajele aduse de aceste tipuri de locații sunt deci multiple iar dezavantajele destul de mici, cele mai notabile fiind costurile în plus, pentru achitarea chiriei, precum și nevoia de a ne deplasa la locația spațiului de depozitare atunci când avem ceva de dus acolo sau de luat. Una dintre aceste firme se găsește în București, în Sectorul 6, cu numele de Smart Storage.  Aceștia dispun de un număr foarte mare de boxe de depozitare de diverse dimensiuni, în cadrul unui sistem de hale moderne, care oferă conținutului siguranță de orice tip.

Sistemele moderne de închiriere a spațiilor de depozitare sunt proiectate pentru a oferi flexibilitate maximă. Utilizatorii pot alege dintr-o varietate de dimensiuni, de la mici unități pentru câteva cutii până la spații mari, adecvate pentru mobilier sau inventar comercial. Aceasta este o soluție ideală pentru cei care se confruntă cu situații de viață temporare, precum mutări, renovări sau nevoi sezoniere.

Un aspect cheie al acestor servicii este accesibilitatea. Majoritatea centrelor de depozitare, așa cum este și în cazul firmei mai sus menționate, sunt accesibile oricând și le permite clienților să acceseze bunurile lor oricând au nevoie și timp. Această caracteristică este vitală pentru persoanele care lucrează în afara orelor tradiționale de birou sau pentru cei care necesită acces imediat la bunurile lor.

Siguranța este o altă preocupare principală atât pentru consumatori cât și pentru furnizori. Unitățile de depozitare sunt adesea dotate cu măsuri de securitate avansate printre care putem enumera camere de supraveghere, sisteme de alarmă, paza personalului de securitate și chiar coduri de acces individuale. Acestea diferă și de la un spațiu de depozitare la altul. La Smart Storage, în ceea ce privește soluțiile de securitate, exista atât personal uman de paza cat și sisteme de supraveghere video și sisteme de alarma.

La Smart Storage, cu unele dintre cele mai bune servicii pentru inchiriere Spatiu Depozitare – spatii Depozitare de Inchiriat, fiecare client care va închiria un spațiu va primi o cheie, în format unic, care îi va permite accesul la spațiul său. Astfel, nimeni altcineva nu va mai avea acces la acest spațiu cat timp o persoana îl are închiriat și se află în posesia cheii de acces.

Comparând costurile de achiziție a unui spațiu de depozitare sau pe cele ale închirierii tradiționale, a unei alte locuințe sau a unui garaj de exemplu, ne putem da seama că prin alegerea firmelor ce ne oferă spații de depozitare spre închiriere reușim să facem economii substanțiale în timp ce ne eliberam spațiul de locuit și obținem pentru firma noastră un spațiu de depozitare sigur și ieftin, la care avem acces oricând.

O perspectivă adesea ignorată este impactul pe care aceste spații îl au asupra mediului înconjurător și asupra calității vieții. Prin optimizarea utilizării spațiului aceste unități ajută la reducerea construcțiilor excesive și la utilizarea eficientă a resurselor. De exemplu, mai multe persoane și companii pot folosi o clădire de depozitare în comun în loc să construiască structuri individuale. Pe lângă asta, unii furnizori, printre care și Smart Storage, adoptă măsuri sustenabile cum ar fi sistemele de iluminat cu eficiență energetică sau materialele de construcție ecologice. Se promovează deci energia verde și astfel sursele tradiționale de producere a energiei nu mai afectează mediul atât de mult.

În construcția boxelor de depozitare sunt folosite materiale precum OSB sau rigips, printre altele, care oferă o eficiență maximă la un preț cât mai mic. Deși la prima vedere le-am considera slab rezistente, acestea sunt materiale de calitate, care oferă atât rezistență la efracție, la umiditate, chiar și la variațiile de temperaturi precum și la diverși dăunători, de la insecte la rozătoare sau reptile.

Exista diverse condiții, de la o firma de închirieri a spatiilor de depozitare la alta, în ceea ce privește tipul de obiecte ce pot fi depozitate precum și dimensiunile acestora deși în acest din urmă caz, o firmă precum Smart Storage le pune la dispoziție clienților boxe de diverse dimensiuni, potrivite chiar și pentru obiecte de dimensiuni mai mari. Astfel, în cele mai multe cazuri, alimente, plante sau produsele ușor inflamabile sau chimice nu sunt permise în astfel de spații. Deși realizate din combinații de plăci OSB și alte materiale asemănătoare, boxele de la Smart Storage sunt protejate împotriva umidității sau a flăcărilor sau straturi de vopsea sau de protecția eficiente astfel încât în cazul unui incident, bunurile clienților sa fie protejate.

Nu trebuie sa uităm nici de ventilația acestor spații, un aspect necesar dar fiind faptul ca unele obiecte și bunuri pot prinde sau lăsa un anumit miros dacă sunt păstrate, mai ales pentru mult timp, în spații închise, fără aerisire. Astfel, deși nu cele mai complexe sau cele mai moderne, sistemele folosite în cazul acestor boxe de depozitare sunt suficient de eficiente în a păstra o aerisire potrivită în fiecare spațiu și în același timp, în a păstra calitatea bunurilor clienților.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton