Întâlnirea cu Destinul. Ediție aniversară, de Constantin Dumitru Dulcan este disponibilă la BOOKZONE

 advertising.ringier
.

Unul dintre cei mai populari autori români este Prof. Dr. Constantin Dumitru Dulcan. Cu toate că nu este scriitor ca meserie de bază, de-a lungul carierei a reușit să îmbine pasiunea pentru medicină cu talentul pentru scris, astfel încât chiar și oamenii care nu sunt în domeniu să înțeleagă mai bine descoperirile pe care le-a făcut în legătură cu mintea omului. În cele ce urmează, îți vom prezenta pe scurt cine este Prof. Dr. Constantin Dumitru Dulcan și îți vom spune câte ceva și despre cărțile publicate până în acest moment. 

Prof. Dr. Constantin Dumitru Dulcan este unul dintre cele mai cunoscut nume din domeniul medicinei din România. Este un neurolog și psihiatru foarte îndrăgit, care susține ideea că mintea și corpul omului sunt interconectate în moduri în care nici nu ne gândeam. Astfel, în cărțile sale, abordează o gamă variată de subiecte, de la neurologie, filosofie și chiar și spiritualitate. 

Cea mai cunoscută carte a sa se numește Inteligența Materiei și a avut un impact semnificativ atât în lumea medicală, cât și în rândul oamenilor care au vrut să afle mai multe despre creier, conștiință, corp și legătura dintre acestea, astfel încât fiecare om să-și descopere adevăratul potențial. 

Dacă ți-am atras atenția și ai vrea să citești măcar o carte a autorului, atunci este bine să știi că pe BOOKZONE găsești o selecție variată de titluri, chiar și cele mai nou-apărute. Printre principalele subiecte abordate în aceste cărți se regăsesc și importanța autocunoașterii și călătoria spre o viață plină de sens.  

De menționat și faptul că pentru a-și transmite cunoștințele și pentru a-și împărtăși ideile, Constantin Dumitru Dulcan participă des la conferințe, evenimente și simpozioane cu foarte mulți invitați, dornici să afle cât mai multe despre secretele minții umane și despre cum pot trăi o viață împlinită și liniștită din punct de vedere sufletesc. 

Pentru că am menționat mai devreme cărțile de la BOOKZONE, este important de știut că acolo vei găsi și cea mai recentă publicație, respectiv cartea Intalnirea cu Destinul. Ediție aniversară. Despre această carte, Ioan Aurel-Pop spune: ,,Întâlnirea cu Destinul cuprinde un întreg univers prezent și viitor, deși e o pledoarie pentru o lume care nu mai este, pentru o lume trecută. Azi ne pregătim – unii dintre noi – de robotizare, ne mărginim la fragmente mici de cunoaștere și ne izolăm în lumi artificiale, violente, paralele. Nu mai credem în valori autentice și nu mai credem în trecut. Or, „în tot ceea ce suntem și în ceea ce gândim este mereu vie o istorie trecută'. 

Prima ediție a cărții a fost publicată în anul 2009 și este volumul I al lucrării În căutarea sensului pierdut. Este o carte memorialistică, iar ediția curent aduce unele completări și modificări. Paginile prezintă biografia Prof. Dr. Constantin Dumitru Dulcan și părți din cariera sa, până în prezent. 

Comandă și tu cartea pentru a te bucura de una dintre cele mai reușite lecturi din România!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton