Interviu #Cinemagic cu Sonia Argint: Momentele perfecte din viața vedetei și relația ei cu telefonul

 advertising.ringier
.

Sonia Argint a găsit echilibrul perfect și secretele unei vieți fericite. Este mamă, are o carieră de succes în televiziune, face mult sport, dar găsește și timp pentru a împărtăși din experiențele sale cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cu ocazia lansării seriei de telefoane Xiaomi 11T în România, Sonia a participat la o ședință foto specială și a vorbit despre momentele Cinemagice din viața ei. Ne-a spus care sunt cele mai frumoase amintiri, locurile în care s-ar întoarce oricând, dar și cât timp petrece zilnic pe telefon.

Povestește-ne despre primele amintiri cu tine în prim-plan. Cine era fotograful familiei?

Am zeci de albume de fotografii cu mine mică! În toate râd cu gura până la urechi, sunt veselă, frumos îmbrăcată (de mama) și blondă, blondă. Iubesc acele fotografii pentru că îmi reamintesc că aia este personalitatea mea la bază – de om senin. Fotograful familiei bănuiesc că era mama, dar cel pasionat de tehnologie, cu siguranță, tata. Îmi amintesc cu multă nostalgie de momentele în care se încuia în baie ca să developeze tonele de filme și știu că era interzis să-l deranjăm.

Trecând la prezent, ești o persoană foarte activă – mamă, om de televiziune, influencer, faci foarte mult sport, ești și o creatoare de conținut foarte populară. Ce te inspiră?

Viața mea mă inspiră, ceea ce fac zi de zi, ceea ce trăiesc și experimentez. Încerc să transmit frânturi frumoase din cotidianul meu. Fiecare dintre noi are cu siguranță ceva interesant de spus, de transmis, dar este necesar să îți și placă să o faci. Mie îmi place! Comunicarea este parte din structura mea, la fel și înclinația pentru frumosul din jur. Ceea ce comunic este un cumul de experiență personală cu ADN-ul transmis de familie. În timpul liber, sportul este principala mea activitate și de mai bine de un an am început să fac trasee montane.

Care este locul din lume în care te-ai întoarce oricând?

În afară de munte, probabil că în Maldive. Dar nu am văzut atât de multe pe Planeta noastră și ar fi o nedreptate să menționez doar un loc.

Cât de important este telefonul în viața ta?

Glumesc uneori spunând că telefonul este un fel de extensie a brațului meu. Mi-ar plăcea să nu fie așa, dar telefonul este parte din obiectul activității mele. Îl folosesc zilnic, pentru mailuri, mesaje, telefoane, poze, aplicații etc. Este un univers în sine. În telefon am undeva la 50.000 de fotografii și vreo 10.000 de videouri, am documente scanate, am mii de date de contact. Este și un obiect care îmi generează mici conflicte cu cei iubiți, atunci când petrec prea mult timp cu el în mână. Trebuie găsit un echilibru pe care încă îl caut.

Ai o emisiune de sănătate și probabil că știi deja că există oameni care suferă de anxietatea bateriei descărcate. Tu cum reacționezi când rămâi fără baterie la telefon?

Este foarte frustrant să rămâi fără baterie la telefon, mai ales atunci când ai foarte multă treabă. Imaginează-ți că sunt zile în care rămân fără baterie la prânz. Mi se pare genial ca un telefon să se încarce complet în doar 17 minute.

Foto: Dragoș Constantin (Venus Five)

Stilist: alexandra calafeteanu; coafură: Dan Mihai (GETTS Salons); machiaj: Ina Raicu

Vestimentație: Serpil (magazinul Avant Premiere, galeria Marriott)

Xiaomi 11T Pro – Flagshipul care se încarcă în doar 17 minute

Xiaomi 11T Pro aduce în prim-plan tehnologia Xiaomi HyperCharge de 120W, care asigură o încărcare a bateriei de la 2% la 100% în doar 17 minute. De asemenea, telefonul este dotat cu un setup triplu de camere performante și este disponibil în trei variante de culoare: Moonlight White, Celestial Blue, Meteorite Gray. Xiaomi 11T Pro a fost lansat de curând pe piața din România, alături de alte două modele extrem de interesante: Xiaomi 11T și Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton