Întreținerea unghiilor cu gel pas cu pas

 advertising.ringier
.

Ai investit timp și efort în a obține acea manichiură cu gel perfectă, iar acum vrei să menții acea strălucire și frumusețe pe termen lung? Ei bine, iată un ghid pas cu pas pentru întreținerea corespunzătoare a unghiilor cu gel!

1. Îndepărtarea stratului de gel și pregătirea unghiilor naturale

Primul pas în întreținerea unghiilor cu gel este să pilești gelul aplicat anterior, în proporție de 70-80%. Poți face acest lucru cu o pila sau cu o freză de unghii. În cazul frezei alege capătul potrivit pentru îndepărtarea stratului de gel. Este esențial să alegi un bit de calitate cum sunt cele din brandul Kayara.

Curăță cuticulele cu ajutorul frezei de unghii, sau cu forfecuță și spatulă. Îndepărtează stratul rezultat în urma pilirii și degresează unghii cu cleaner sau Duo Prep Victoria Vynn. Aplică primer sau nail prep și lasă să se usuce

2. Începe cu o Bază Solidă

Aplică un strat subțire de baza rubber și nu usca în lampa. Acesta este stratul de alunecare. Aplica un strat mediu de baza și usucă în lampă. 

3. Stratul de gel

Cu ajutorul pensulei aplică stratul de gel de construcție. Nu uita să realizezi apexul corect. Usucă în lampa uv/led, degresează cu cleaner și dă formă unghiei atât pe laterale cât și pe suprafața ei cu ajutorul unei pile. Poți utiliza o pilă semilună cu granulație de 120/180.

Îndepărtează praful cu o periuță, șterge cu cleaner și aplică culoarea dorită. Poți aplica gel color Kayara, Oja semipermanentă colorată ( Victoria Vynn Pure Creamy sau Gel Polish) și usucă în lampa. Aplica întotdeauna 2 straturi pensulate și usucă după fiecare strat. 

**4. Top coat – finish

La finalul manichiurii aplică top coat lucios sau mat în funcție de preferințe. Dacă optezi pentru o manichiură naturală poți alege un top coat alb lăptos cum este cel milky de la Victoria Vynn. Usucă în lampa uv/led conform instrucțiunilor produsului ales. 

La finalul manichiurii aplică un ulei de cuticule pentru hidratare.

Sfaturi : Dacă lucrezi cu substanțe chimice sau expui unghiile la situații care ar putea afecta manichiura, folosește mănuși de protecție. Nu uita să realizezi întreținerea unghiilor regulat. Astfel vei evita ruperea unghiilor și deteriorarea manichiurii.

Îngrijirea corespunzătoare a unghiilor cu gel este cheia pentru a menține o manichiură impecabilă. Urmărind acești pași simpli, vei păstra strălucirea și frumusețea unghiilor tale cu gel pentru mai mult timp. Utilizează produse de calitate pentru o manichiură cât mai rezistentă. Fie că alegi geluri de construcție sau polygel, pe site-ul www.pinknails.ro regăsești o gama larga de produse de unghii.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton