Învață engleza online cu Oratorica!

 advertising.ringier
.

În zilele noastre, cunoașterea limbii engleze este extrem de importantă, atât în ceea ce privește dezvoltarea profesională, cât și în comunicarea cu persoane din diverse țări și culturi. În Craiova există o varietate de opțiuni pentru cei care doresc să învețe sau să-și îmbunătățească cunoștințele de limba engleză, prin intermediul cursurilor de engleză și meditațiilor de engleză.

Cursurile de engleză în Craiova sunt disponibile din punct de vedere al mai multor niveluri, începând de la A1 și până la C1. Aceste cursuri sunt concepute pentru a-i ajuta pe studenți să înțeleagă gramatica, vocabularul și pronunția corectă a limbii engleze, precum și pentru a dezvolta abilitățile lor de citire, vorbire, ascultare și scriere.

Pe de altă parte, meditațiile de engleză în Craiova reprezintă o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească rapid nivelul de cunoaștere a limbii engleze. Aceste meditații sunt oferite, ca și restul cursurilor celor de la Oratorica, de profesori calificați, cu certificări internaționale, în grupuri mici, oferind oportunitatea de a se concentra pe nevoile individuale ale fiecărui student. Meditațiile de engleză pot fi concepute pentru a ajuta elevii să-și îmbunătățească capacitatea de comunicare în limba engleză, dar și pentru a se pregăti pentru examenele internaționale de limba engleză, cum ar fi IELTS sau Cambridge.

Oratorica nu numai că vine la pachet cu profesori calificați, dar oferă fiecărui student și o testare complet gratuită, la început, pentru a vedea unde se situează și ulterior să îl poată repartiza la grupul ideal. Deși predarea se face în grupuri, acestea sunt mici, iar profesorul se poate ocupa eficient de fiecare student în parte. Totodată, fiecare student are parte și de un manual interactiv, care să facă procesul de învățare mult mai eficient și mai distractiv.

Studenții pot apela la cursurile și meditațiile de la Oratorica oricând, nu doar când începe anul de studiu, iar orarul este unul flexibil. Există orare care se încadrează perfect în programul oricărui student, acestea încep de dimineața și se termină seara, ultimul curs fiind de la 19:30.

Din dorința de a ajuta și mai mult studenții, Oratorica a creat nivele și perioade fixe de studiu, astfel încât fiecare elev să știe cum să își programeze următoarea perioadă. Limba engleză deschide multe uși, de la job-uri bine plătite până la admiterea la anumite universități de top, astfel cei de la Oratorica au pregătit, la finalul cursurilor de engleză, pentru fiecare student, un certificat care să ateste nivelul său de cunoaștere a limbii engleze.

În concluzie, Oratorica vine cu cursuri și meditații în limba engleză inclusiv în Craiova, astfel încât oricine să poată învăța de la bazele limbii engleze până la noțiuni mai complexe.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton