Ioana Burcea despre profesie, viață și locul unde se ascunde Dumnezeu

 bogdan.galca
.

Ioana Burcea este marketing manager la PARALELA 45 și co-fondator al brandului Rendez Vous in Bucharest&Paris. Iubește gastronomia, adoră să călătorească, pășește prin viață cu o călcătură fermă și asumată, își expune energic opiniile cu argumente atent studiate, dar mai presus de toate, Ioana este femeia cu suflet de copil care, mânată de o pasiune profundă pentru viață, s-a aventurat în toate domeniile care i-au plăcut și care au ajutat-o să urce treaptă cu treaptă pe drumul cunoașterii.

Paralela 45, locul unde și-a făcut ucenicia, este prima agenţie privată de turism din România care a câștigat rapid notorietate cu un gen de turism bine țintit și de clasă. Despre Agenția de turism Paralela 45 Ioana vorbește schimbându-și perceptibil mimica și gestica. Oferă interlocutorului spațiul necesar pentru respectul cuvenit muncii părinților ei, iar eforturile ei de a învăța, de a înțelege și de a duce mai departe cantitatea de muncă uriașă care se ascunde în spatele celei mai mari agenții de turism din țară, dezvăluie o fire tenace și motivată.

Eu am început la Paralela lucrând în sistem internship, neplătit, aveam 13-14 ani, iar după ce mi-am terminat studiile la Londra am început ca asistentă în cadrul departamentului de marketing. A trebuit să învăț totul de zero, să cunosc toți oamenii, mi-am tratat colegii cu respect pentru că aveau cu totul altă vechime acolo decât mine…' spune Ioana Burcea, amintind de educația solidă primită de acasă.

„Care este locul unde l-ai găsit pe Dumnezeu?'

Ioana Burcea este o familistă convinsă, întotdeauna își petrece sărbătorile de iarnă alături de părinți, și spune ea… nu există plăcere mai mare decât să-mi petrec timpul cu familia mea.

Deși a călătorit mult și a vizitat țări îndepărtate, unele inaccesibile, Ioana își găsește liniștea acolo într-un loc unde Dumnezeu și-a lăasat iremediabil, amprenta….

Urmărește interviul video cu Ioana Burcea:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton