Jurassic World: Chaos Theory debutează mai devreme decât estimau producătorii

 advertising.ringier
.

Lansarea sequel-ului seriei Jurassic Park are loc la Netflix pe 24 mai. Acesta se va numi Jurassic World: Chaos Theory și va fi o serie de televiziune animată ce va debuta cu o lună mai devreme decât estimau producătorii. Din primele informații, seria va fi un sequel pentru Jurassic World: Fallen Kingdom.

„După ce parcul s-a închis, după ce regatul a căzut, începe o nouă eră a haosului… Jurassic World: Chaos Theory vine pe Netflix în 2024″, au anunțat cei de la Netflix despre noua producție, din care nu putea lipsi emblematicul Tyrannosaurus Rex.

Informațiile de până acum sunt limitate, însă din datele existente, Paul Mikel Williams își va relua rolul de Darius Bowman din Jurassic World Camp Cretaceous, un alt spin-off animat dezvoltat de Netflix.

Teaserul publicat de Netflix este scurt și se concentrează pe un T-Rex care se dezlănțuie într-un oraș necunoscut. Se încheie cu o dubă care urmărește creatura și un tânăr care iese din ea, cel mai probabil în căutarea dinozaurului. Conform presei de specialitate, este vorba despre personajul Darius din Camp Cretaceous.

Darius ar urma să își creeze propria echipă și să readucă la un loc pasiunea pentru dinozauri. „Chaos Theory are ingredientele pentru a aduna la un loc toți eroii văzuți anterior și a crea povestea perfectă a lui Jurassic Park”, au notat cei de la CBR.com.

Franciza Jurassic Park a apărut în 1993

Primul film al francizei Jurassic Park a apărut în 1993, iar de atunci au fost lansate numeroase producții. Filmul lansat în 1993 a fost regizat de Steven Spielberg și a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la un buget de doar 63 de milioane de dolari. De asemenea, a câștigat nu mai puțin de 4 premii Oscar. În 1997 a apărut un alt film regizat de Steven Spielberg: The Lost World: Jurassic Park. Încasările acestuia au fost de 618 milioane de dolari, la un buget de 73 de milioane de dolari. Al treilea film din trilogia Jurassic Park a apărut în 2001, sub regia lui Joe Johnston. Încasările au fost considerabil mai mici, de 368 de milioane de dolari, la un buget de 93 de milioane de dolari.

În 2015 a început trilogia Jurassic World. Primul film a avut un succes fenomenal, cu încasări de 1.67 miliarde de dolari, la un buget de până în 215 milioane de dolari. Continuarea a venit firesc, în 2018, cu titlul Jurassic World: Fallen Kingdom. Și acest film a avut succes, iar încasările s-au ridicat la 1.3 miliarde de dolari, la un buget considerabil de 432 de milioane de dolari. Ultimul film al acestei trilogii a apărut în 2022, cu numele Jurassic World Dominion. El a generat încasări de 1 miliard de dolari, la un buget de 265 de milioane de dolari.

Au rezultat și jocuri inspirate din Jurassic Park

Încă din 1993 au început să apară și jocuri despre Jurassic Park. Primul a fost lansat de compania Sega și era disponibil pe mai multe platforme, obiectivul fiind evadarea de pe insula Nublar. 

Constant apar jocuri noi, adaptate la noile tehnologii, dar și la pasiunile oamenilor. Și cum una dintre cele mai în vogă pasiuni pe care oamenii le au sunt jocurile de noroc în scop recreațional, au apărut și sloturi online inspirate din această franciză. 

Cele mai populare pacanele online sunt Jurassic Islands II (Playtech), Jurassic Party (Relax Gaming) și Jurassic Giants (Pragmatic Play). În toate cele trei jocuri, utilizatorii încearcă să găsească dinozaurii norocoși, într-un mediu sigur și responsabil, la operatorii licențiați de ONJN din țara noastră.

Sursa foto YouTube.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton