Lifting facial lichid, prin cea mai avansată tehnică de injectare! Descoperă-i secretele, cu ajutorul medicului Dana Bratu 

 advertising.ringier
.

A sosit momentul să dați timpul înapoi! Dacă ați trecut de pragul de 35 de ani, ridurile au început să vă supere și căutați modalități să recăpătați un aspect luminos al pielii, aflați că aveți la îndemână o metodă minim invazivă de reîntinerire, posibilă în trecut doar cu ajutorul bisturiului. Liftingul facial lichid este noua tendință din industria frumuseții. Pentru a o realiza, medicul dermatolog Dana Bratu apelează la tehnici de injectare considerate „standardul de aur” în domeniu, iar în rândurile următoare vă împărtășește rezultatele spectaculoase pe care le asigură.

Vezi cum dispar anii de pe chip!

Tratamentul, unul dintre cele mai moderne și inovatoare concepte din medicina estetică, se aplică zonelor faciale unde timpul își spune cuvântul: cele aplatizate, adâncite și care au început să se lase. Iubită și solicitată atât de femei, cât și de bărbați, procedura are efect instantaneu, recuperarea este ca și inexistentă, la fel și urmele și cicatricile. 

„Pentru a lupta cu pielea tot mai deshidratată, ternă, laxă, pacienții aveau la îndemână în trecut liftingul chirurgical, destul de solicitant și agresiv, întrucât implică anestezie generală, cusături, cicatrici, tăieturi. Acum, au scăpat de griji, grație evoluției medicinei! Prin intermediul unui filler dermic, cu proprietăți similare acidului hialuronic natural, reușim să contracarăm principalele efecte ale îmbătrânirii de la nivelul chipului, rapid și fără durere.”

(Dr. Dana Bratu, specialist dermatolog)

Ce poate corecta, mai exact, liftingul facial lichid? În cadrul unei singure ședințe, specialiștii țintesc probleme, precum riduri faciale, volum pierdut în zona buzelor și pomeților, mici asimetrii ale nasului, contur facial pierdut, cearcăne proeminente. Rezultatele se îmbunătățesc odată cu trecerea zilelor și se pot menține vreme de un întreg an, în funcție de metabolism și de stilul de viață al fiecărui pacient. 

Ce presupune tehnica revoluționară MD Codes? 

„Nu mai refacem doar riduri, ci întreaga structură facială”

Promovând abordările complet personalizate, în acord cu structura facială unică a pacientului, doctorul Dana Bratu folosește cea mai modernă tehnică de rejuvenare facială, MD Codes, prin care acidul hialuronic este injectat-în puncte cheie, rezolvând sursa problemei, nu doar efectele imediate.

„Prin această tehnică, plasăm fillerele dermice în locuri precise, acordând atenție unor aspecte precum adâncimea la care trebuie să se facă injectarea sau volumul minim necesar pentru rezultate vizibile și de bun gust. Reușim să refacem întreaga structură facială, nu doar linii și riduri. Practic, vedem chipul în ansamblu, urmând trei etape principale – corectăm imperfecțiunile majore, ulterior ridurile adânci și liniile de expresie, pentru ca apoi să facem mici retușuri.”

(Dr. Dana Bratu, specialist dermatolog)

Transformarea este atât de spectaculoasă, încât pacientul poate observa inclusiv cum anumite atribute considerate negative, precum ridurile dintre sprâncene, văzute ca semn de nervozitate, sunt corectate, creând un chip mai vesel și mai atrăgător. 

Ce trebuie să știi despre tratament, dacă te afli la prima injectare? 

Oricum nedureros, tratamentul atinge acum un nou nivel al confortului, prin folosirea unei canule atraumatice, care nu doar că șterge orice urmă de teamă a pacientului, dar reduce riscul de apariție a micilor vânătăi și asigură o durată de refacere minimă. În general, procedura de lifting facial lichid poate să dureze între 1 și 2 ore. Imediat după injectare, pacienții se pot aștepta la mici înroșiri locale. Există câteva indicații pe care ar fi bine să le urmați post-intervenție și pe care specialiștii vi le vor împărtăși chiar în cadrul controlului inițial.

„Recomand ca în prima noapte după tratament să încercați să dormiți cu fața în sus. Totodată, evitați expunerea la soare, la frig, la saună, dar și efortul fizic în prima săptămână de la intervenție, precum și masajul și traumatismele la nivelul chipului. Pentru doamne avem un sfat suplimentar – evitați aplicarea machiajului în primele 24 de ore.”

(Dr. Dana Bratu, specialist dermatolog)

Specialiștii recomandă să apelați la liftingul facial lichid din vreme: nu așteptați până când ridurile vor deveni tot mai evidente, cearcănele, tot mai adânci, iar aspectul general al chipului, obosit, altfel este posibil să aveți nevoie de o procedură invazivă de lifting. Intervenția este contraindicată femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și persoanele alergice la compușii utilizați.

Doctorul Dana Bratu a adunat cele mai populare proceduri estetice, clasice și premium, în cadrul conceptului inedit, DermaBeauty Clinique, care beneficiază de trei locații: două în București și una în Buzău! Pentru detalii suplimentare, intrați pe site-ul: https://dermabeauty.ro sau, pentru programări, sunați la numărul: +40319395

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton