Livius Lauruc, manager și compozitor Studio R, sute de cereri de la artiști pentru proiectul Tradițional Maramureș

 Advertorial
.

Pe Livius Lauruc, mulți îl cunosc ca omul care sfințește locul, dar și muzica de la noi. Unde mai pui că este moroșan veritabil, cu forță infinită de a munci și a-și clădi un renume în tot ceea ce face. Este cel care se autodefinește „om bun la toate”, afirmație ce întărește reușitele acestuia. Este muzician de mic, a clădit un adevărat brand în locul lui natal, odată cu proiectul Taraful Rutenilor și Carmen Chindriș, cu care, în magnificul studio pe care-l deține, a compus și manageriat succesul ce se regăsește în fiecare piesă fredonată de milioane de oameni, dar și în difuzările radio sau cântările la care participă.

Așa se face că dragostea lui pentru artă nu se oprește doar la butoanele unor mixere, ci continuă și prin alte proiecte demne de laudă. Recent, Livius Lauruc a început „Tradițional Maramureș”, un proiect prin care oferă, complet gratuit, șansa la muzică multor artiști la început de drum sau cu o carieră începută, pentru a se dezvolta artistic, prin melodii autentice maramureșene, cu tradițiile și obiceiurile locului său natal. Primii care au beneficiat de acest suport sunt Laura Bakk, Daiana Chira, Iasmina Lazaroi și Ceterașu Boro, pentru piesa „Pentru mândru din vecini”, iar, în următoarele zile, Ioan Ilieși Rapidu’, rapsodul 100% tradițional maramureșean, va lansa o piesă de referință în acest minunat proiect.

Odată cu anunțarea înscrierilor, în Tradițional Maramureș, sutele de cereri au confirmat faptul că Livius Lauruc este managerul și compozitorul de care mulți artiști au nevoie, dar și că este unicul, pe piața muzicală de la noi, care își dedică timpul pentru a duce mai departe tradițiile, muzica și obiceiurile neîntinate ale superbului loc, numit pe bună dreptate „Maramureș plai cu flori”.

„Aceste proiect este un vis împlinit, pentru că am dorit să fiu omul care ajută la promovarea muzicii noastre autohtone, cu toate elementele ce definesc cultura maramureșeană. Pentru asta, am început să cooptez diverși artiști ai locului, fie la început de drum, fie deja cu o carieră în muzica populară de la noi, pentru a le oferi, complet gratuit, proiectele artistice de care au nevoie. Sunt genul de persoană care oferă din experiența sa doar doar să văd împlinirea altora. Mândria cea mai mare, pentru mine, este să văd că omul sfințește locul, iar în cazul de față prin muzica pe care o compun și pun la dispoziție publicului.”, declară Livius Lauruc.

Totodată, muzicianul va deschide și un grandios proiect, unic în aceasta zonă, „Platourile Media Studio R”, ce va fi un cumul de emisiuni tv – de la cele muzicale, până la cele cu specific culinar, podcasturi, înregistrări audio video, toate în manieră autentic moroșenească.  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton