Magazinele de îmbrăcăminte dezvăluie cele mai populare tendințe: află-ți stilul

 advertising.ringier
.

Te întrebi care sunt cele mai populare tendințe în modă, conform magazinelor de îmbrăcăminte? În continuare vei regăsi o serie de piese vestimentare pe care merită să le ai în garderobă. Verifică articolul de mai jos și alege-ți următoarele ținute pe baza recomandărilor stiliștilor.

Moda pentru bărbați – tendințe viitoare care merită reținute!

Magazinele de îmbrăcăminte sunt locurile de unde bărbații pot descoperi foarte ușor care sunt următoarele tendințe în modă și care sunt acele piese pe care ar trebui să le aibă, astfel încât să arate mereu stilați și bine îmbrăcați. 

Descoperă în continuare cele mai importante tendințe, conform https://www.bolf.ro/:

  • Cămăși tip jachetă: sunt de obicei purtate ca îmbrăcăminte exterioară și funcționează cel mai bine în perioada de tranziție. Le poți purta peste un tricou ușor sau un pulover gros – totul depinde în primul rând de vremea care predomină afară. 
  • Blugi largi: sezonul pantalonilor subțiri, mulați, pare că a trecut. În schimb, modelul de blugi Regular fit a revenit. Dar tendința de a lărgi picioarele nu se aplică doar denimului, ci și la pantaloni cargo sau de trening.
  • Pantaloni de trening din bumbac: această tendință este dovada că anii 80 s-au întors. Aceștia pot fi purtați în orice versiune și vor fi combinați cu hanorace, pulovere și jachete sport. Nu fi surprins de stilurile în care pantalonii jogger sunt combinați cu o jachetă. 
  • Culori strălucitoare are hainelor: nu îți fie frică de nuanțe puternice ale pieselor vestimentare. Acest lucru se referă în principal la colecțiile de îmbrăcăminte stradală. Nu îți fie teamă de roșu, cobalt sau verde intens, culori pe care le vei întâlni pe cămăși, pulovere sau tricouri.
  • Pantaloni cargo: funcționali, confortabili, foarte casual, acești pantaloni cargo, adică pantaloni largi din bumbac ușor pot avea cusute pe picioare în diverse locuri – cel mai adesea în jurul genunchiului – buzunare cu clape. Pantalonii cargo în acest sezon sunt permiși în versiunea lungă sau până la genunchi. Cargo este un alt motiv care apare în colecțiile pentru femei și bărbați. Vine în principal din inspirația modei Y2K, adică anii 2000. Acest stil de pantaloni este, de asemenea, o referință pentru băieții care merg pe skateboard.
  • Aspect total denim: Știi deja că merită să cumperi blugi obișnuiți. Dar ce să porți cu ei? Opțiunea numărul 1 este… tot piese din blugi! Deci …denim total look! Îți poți asorta blugii cu o cămașă sau o jachetă din același material. Important este că nuanțele de blugi nu trebuie să se potrivească perfect între ele. Moda masculină este ciudată, căci tot ceea ce odată a fost considerat un simbol al kitsch-ului este acum considerat un succes în modă.

Moda pentru bărbați elegantă – ce se schimbă?

Stilul athleisure și streetwear, care a intrat în modă în urmă cu câțiva ani, nu are nicio intenție să dispară. Astfel dispar regulile rigide și opresive. Astăzi, costumele bărbătești se poartă cu cămăși și adidași, iar pantalonii de trening cu jachete. 

Sezonul acesta, costumele pentru bărbați apar în versiuni mai casual. În oferta magazinelor se pot observa jachete bărbătești mari, supradimensionate, cu dungi sau carouri îndrăznețe combinate cu pantaloni largi cu pliuri sub talie. Ținutele pentru bărbați urmează tendința de crearea de seturi perfecte potrivite, de exemplu, hanorace cu pantaloni de trening, pantaloni din denim cu jachetă de blugi sau pantaloni și o jachetă. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton