Magia sărbătorilor cuprinde întreaga lume și cu toții ne pregătim să întâmpinăm Crăciunul. Așa că, nu mai sta pe gânduri, pregătește-ți lista de cadouri pentru cei dragi!

 advertising.ringier
.

Primark este locul unde toate dorințele de Crăciun se pot îndeplini. Poți alege dintr-o mulțime de produse, de la ținute festive sau casual pentru bărbați, femei și copii, la accesorii călduroase de sezon, pijamale confortabile, decorațiuni pentru amenajarea mesei, perne și lenjerii de pat, există ceva special pentru fiecare, la prețuri accesibile!

Nu există un mod mai bun de a-ți exprima recunoștința față de o persoană dragă, decât oferindu-i un cadou. Fie că este vorba de ceva simbolic sau de un obiect amuzant care va aduce bucurie pe tot parcursul anului, nimic nu se compară cu bucuria de a dărui.

Dăruiește cu bucurie! #primania

Ești în căutarea unui cadou pentru Secret Santa? La Primark găsești cadouri sub 50 de lei

Colecția Primark de sărbători este perfectă pentru a-ți surprinde prietenii sau colegii. Poate fi de-a dreptul stresant să găsești cadoul potrivit fără să depășești bugetul, însă avem vești bune. Am pregătit în magazinele noastre o gamă largă de cadouri amuzante, dar și utile, la prețuri accesibile. Pentru cei care se plâng mereu că le este frig, descoperă puloverele colorate, șosetele, papucii, fularele și mănușile, iar pentru cei pasionați de tehnologie, nu poți da greș dacă achiziționezi o nouă husă pentru telefon sau niște căști pentru gaming.

Cadourile grozave nu trebuie să fie scumpe, așa că te așteptam în AFI Cotroceni sau ParkLake Shopping Center, pentru că sigur nu vei pleca cu mâna goală!

Accesează website-ul Primark și poți să te inspiri rapid!

Avem o colecție WOW de pijamalele colorate pentru întreaga familie (de la 40 de lei), fulare și pălării de lână (de la 44 de lei), accesorii și produse de beauty, încălțăminte și obiecte pentru casă. Toate te așteaptă să le descoperi! Însă, dacă vrei ceva în trend, alege puloverele de Crăciun (prețuri începând de la 60 de lei), supradimensionate sau colorate, cu modele și mesaje haioase Crăciun din colecția The Grinch sau Marvel cu superputeri.

Iar dacă te pregătești de petrecere, de asemenea, poți explora colecțiile festive, inclusiv cea mai recent lansată colecție Rita Ora X Primark.

Primark vestește sărbători vesele și luminoase, alături de cei dragi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton