Malta! Destinația ideală pentru o escapadă romantică de Revelion

 advertising.ringier
.

Malta, cu influențele sale fascinante arabo-italiano-britanice, este o combinație perfectă între o fortăreață istorică și o destinație romantică. Străzile sale înguste și pline de flori, clădirile spectaculoase din calcar de un galben miere și apropierea de mare creează un decor de poveste. Adaugă o plimbare cu bărcile tradiționale, apusuri uimitoare și palatele impunătoare, alături de preparate culinare și vinuri de excepție, și vei înțelege de ce Malta este un loc de vis pentru toți cei care iubesc romantismul, fie că sunt tineri sau seniori.

Chiar dacă te gândești că astfel de experiențe sunt rezervate luxului, adevărul este că Malta poate fi savurată și cu bugete mai modeste. Platforma malta.ro oferă pachete speciale pentru seniori, iar agenția Malta Travel are ghizi dedicați care îți vor recomanda cele mai bune excursii. Vei descoperi locuri de basm, golfuri cu ape de un albastru ireal, piețe ca din filme și localnici prietenoși care te vor primi cu zâmbetul pe buze la terase cu vedere la mare.

Pentru o escapadă de 5 nopți, cu mic dejun inclus la Hotel Santana 4*, prețurile încep de la 488 euro/persoană, iar la Hotel Intercontinetal  5*, 745 euro/persoană pentru plerioada  28 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025 , a declarat Mark Neville Farrugia, managerul agenției Malta Travel.

Acest arhipelag este învăluit într-o atmosferă romantică, unde istoria, eleganța și frumusețea naturală se întâlnesc. Răsăriturile și apusurile spectaculoase, însoțite de un pahar de vin spumant, completează tabloul perfect al unei vacanțe pline de momente de neuitat. Iar dacă alegi să te bucuri de artificiile care luminează cerul nopților de vară în Malta, vei pleca acasă cu amintiri care te vor însoți mult timp.

Pentru alte oferte intra pe malta.ro 

HOTEL BELLA VISTA 4*,  de la 499 euro/persoana cu demipensiune

TARIFUL PE PACHET INCLUDE:

• 5 NOPTI MIC DEJUN sau DEMIPENSIUNE /6 ZILE 

• AVION BUCURESTI – MALTA – BUCURESTI – TAROM

• BAGAJ DE CALA 10 KG/ PERSOANA

• BAGAJ DE MANA 

• TAXE AEROPORT

• TRANSFER AEROPORT-HOTEL SI RETUR

NU SUNT INCLUSE:

• Asigurarea Medicala – RECOMANDATA

• Asigurare Storno –  RECOMANDATA 

• CINA DE REVELION, organizata la hotel Intercontinetal, 5 * la 165 euro 

• TAXA LOCALA – 3.5 euro/ persoana/ sejur de 5 nopti (se achita la hotel)

!!! TOATE REZERVARILE BENEFICIAZA DE EXCURSIE OPTIONALA EXTRA LA ACHIZITIONAREA SEJURULUI: MINI-CROAZIERA IN VALLETTA

Pentru oferte personalizate trimiteti email la : [email protected] sau alte oferte gasiti pe site-ul nostru www.malta.ro  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton