Mercedes-Benz Studio Odeonsplatz, un loc pe care nu trebuie să-l ratezi când ajungi în Munchen

 bogdan.galca
.

Știm că îți plac city break-urile și cauți mereu experiențe noi și instagramabile. În acest articol îți prezentăm un loc din centrul Munchenului pe care n-ar trebui să-l ratezi. Studio Odeonsplatz este o inițiativă dezvoltată de Mercedes-Benz, o expoziție de mașini noi și de colecție, dar și de lucrări realizate de artiști internaționali. Este locul în care tehnologia și creativitatea se îmbină perfect și care te va cuceri, chiar dacă autoturismele de lux nu reprezintă principala ta pasiune. 

Ce poți face la Mercedes-Benz Studio Odeonsplatz

Mercedes-Benz Studio Odeonsplatz nu este un showroom auto ca toate celelalte. Locația a fost concepută ca una premium, destinată relaxării și creativității. Dacă vei ajunge acolo, vei putea admira lucrările unor artiști moderni, vei putea mixa sau chiar înregistra set-urile muzicale, ca un DJ în toată regula. De asemenea, poți bea o cafea în liniște sau să iei masa într-un restaurant de cinci stele. 

Cele mai noi modele Mercedes sunt disponibile și în România, dar la Munchen te vei delecta și cu unele mașini de colecție. În această perioadă, punctul de atracție este experiența Mercedes-Benz MBUX Hyperscreen cu inteligență artificială. Acesta este cel mai nou sistem de infotainment dezvoltat de producătorul german, împreună cu NVIDIA. Suprafața lui ocupă tot bordul, din fața șoferului până în dreptul pasagerului. Mercedes-Benz MBUX Hyperscreen reinventează modul în care oamenii interacționează cu mașinile, pentru că afișează toate funcțiile necesare, iar algoritmul AI personalizează experiența utilizatorilor, în funcție de interacțiunile lor. 

Mercedes-Benz Studio Odeonsplatz, locul perfect pentru artiști și creatorii de conținut

Locația din inima Munchenului a devenit foarte repede una dintre preferatele artiștilor și creatorilor de conținut. Sara Shakeel este de profesie stomatolog, dar pasiunea ei pentru ornarea operelor, atât fizice, cât și digitale, cu cristale strălucitoare i-au adus premii internaționale și peste un milion de urmăritori pe Instagram. Sara colaborează cu Mercedes-Benz Studio Odeonsplatz, iar operele sale pot fi admirate acolo. 

„Când eram mică mi-aș fi dorit să devin pilot de Formula 1. Mi-au plăcut întotdeauna mașinile, viteza și cursele. Visul nu s-a concretizat, dar sunt fericită că am ajuns să colaborez cu Mercedes-Benz. Sinceră să fiu, un bărbat la volanul unui Mercedes-Benz este foarte seducător. 

M-a cucerit imediat ideea unui spațiu care este în continuă schimbare și oferă experiențe unice vizitatorilor. Acesta este viitorul vânzărilor. Ca și mine, Studio Odeonsplatz are o mare doză de optimism, experimentează necontenit și se concentrează asupra bucuriei de a crea. Este un nou tip de galerie, unde oamenii se pot conecta cu arta și cultura într-un mod inedit', spunea Sara Shakeel într-un interviu acordat site-ului oficial Mercedes-Benz. 

Exemplul Sarei este doar unul dintre multiplele colaborări pe care producătorul auto le are cu diferiți parteneri din domeniul artei, design-ului, inovației și tehnologiei, în cadrul Studio Odeonsplatz. Creatorii de conținut au și ei o mulțime de zone instagramabile, unde pot face fotografii sau clipuri. Farmecul galeriei este acela că este în continuă schimbare. Mașinile de top, elementele artistice, activitățile destinate publicului sunt mereu altele. Experiențele sunt mereu noi și memorabile. 

Așadar, dacă ajungi în Munchen, nu ezita să mergi câteva ore și la Mercedes-Benz Studio Odeonsplatz. E locul în care vei înțelege mai bine de unde vine sloganul The best or nothing', prin care Mercedes-Benz și-a luat angajamentul de a oferi tot ce e mai bun clienților săi.  

Sursa foto: Mercedes-Benz.com

(P) Material publicitar realizat în colaborare cu AutoKlass

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton