Mituri și superstiții în cazinouri: cele mai comune mituri și influența lor reală asupra jocurilor

 advertising.ringier
.

Nu puțini dintre cei care sunt pasionați de jocuri de cazino au și superstiții. Unele sunt întâlnite și în viața de zi cu zi, în timp ce altele ți-ar putea smulge câteva zâmbete. Cert este că superstițiile sunt ceva obișnuit printre cei pasionați de jocuri de cazino.

Cât de reale sunt însă aceste superstiții și ce efect au asupra jucătorilor? Pot schimba rezultatele concrete? De unde pornesc ele? În acest articol vom încerca să găsim răspunsurile la aceste întrebări.

În primul rând, totul pornește de la faptul că oamenii iubesc sentimentul victoriei. Având în vedere că în cazinouri, indiferent dacă vorbim despre unele terestre sau unele online, există o miză financiară, automat apare și o presiune. 

Există obiecte norocoase?

Una dintre cele mai întâlnite superstiții vizează obiectele norocoase. De cele mai multe ori, superstiția are legătură cu hainele pe care le poartă cei care joacă la cazino. Ei poartă aceleași haine pe care le-au avut pe ei într-o zi norocoasă. Unii duc la extrem această superstiție și poartă hainele norocoase chiar și atunci când joacă la cazinouri bune pe internet. Este această superstiție una firească? 

În realitate, rezultatele de la jocurile de cazino sunt stabilite pur aleatoriu. Nicio rundă nu are legătură cu ce s-a întâmplat în urmă cu 5 minute, 5 ore, 5 zile sau 5 luni. Poți fi în această rundă norocos, iar în următoarele 3 să pierzi. Ori poți să fii acum ghinionist și în următoarele 3 norocos. Totul depinde de norocul pe care îl ai, dar și de strategie la unele jocuri, cum ar fi blackjack-ul. 

Așadar, a te îmbrăca la fel cum ai făcut-o atunci când ai câștigat nu îți va aduce norocul de partea ta. Până la urmă, de ce ar face cineva asta? De ce ar apela la superstiții? Are legătură cu dorința de a face totul. Să spui că te-ai îmbrăcat și cu hainele norocoase și ai făcut tot ce a depins de tine. În plus, e vorba despre confortul psihologic. Oamenii se simt mai încrezători dacă sunt într-o zonă de relaxare și confort și cred că astfel atrag mai ușor norocul de partea lor.

Te ajută să sufli în zaruri?

Dacă ai mers vreodată în vreun cazinou care are jocuri cu zaruri ori dacă ai văzut vreun film în care era prezentată o astfel de scenă, foarte probabil a ieșit în evidență momentul în care cineva sufla în ele pentru a aduce noroc. Ba chiar această scenă o putem vedea și la jocul de table. 

Ajută oare să sufli în zaruri? Nicidecum, rezultatul este stabilit tot pe baza norocului. De asemenea, unii jucători consideră că există tehnici speciale de a arunca, în așa fel încât să se oprească acolo unde îți dorești. Totuși, cazinourile reglementează strict modul în care zarurile trebuie aruncate, astfel că este imposibil să controlezi rezultatul.

Jocurile de noroc cu mize reale se adresează în exclusivitate persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Fii responsabil!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton