Mobilierul de la The Home: eleganță, calitate și confort pentru un decor inedit și funcțional

 advertising.ringier
.

Când îți imaginezi casa perfectă, sigur te gândești la locul tuturor corpurilor de mobilier și la o amenajare ce îmbină armonios estetica cu funcționalitatea. Dacă ești în căutarea pieselor cheie pentru decorul tău, atunci The Home este răspunsul. Aici, fiecare piesă de mobilier poate fi considerată mai mult decât un simplu obiect decorativ, ce odată inclusă în decor devine o expresie a personalității, o fereastră care asigură confortul de care ai nevoie și o demonstrație a atenției față de cele mai mici detalii.

Actona Company – simplitatea nordică ce îmbină rafinamentul și funcționalitatea

Dacă apreciezi liniile simple, colecțiile de mobilier de la Actona Company se vor potrivi perfect. Fie că este vorba de comodele cu design minimalist, realizate din lemn de stejar, sau de mesele de cafea cu blaturi de marmură, fiecare piesă este o celebrare a simplității nordice și surprinde prin designurile autentice. Imaginează-ți cum se va integra o comodă din lemn masiv, cu un finisaj mat în livingul completat de fotolii fotolii Kava Home și o măsuță de cafea minimalistă. Designul simplu și atenția la detalii fac ca toate aceste piese să se potrivească perfect în orice decor bine organizat.

BePureHome – soluții cu  impact vizual deosebit

Pentru crea un colț de relaxare în locuință, te poți baza pe mobilierul BePureHome de la The Home care vine cu numeroase colecții de produse realizate din materiale ce îmbină estetica modernă cu funcționalitatea.  De la fotolii din stofă, care te invită la momente de relaxare pură, la canapele din catifea și metal, fiecare piesă BePureHome este o pledoarie pentru un stil de viață responsabil, fără a face compromisuri în ceea ce privește estetica.

Imaginează-ți un fotoliu din catifea moale, în tonuri pământii, care se așază perfect într-un colț al livingului tău, aducând cu sine o notă de eleganță discretă și confort inegalabil. Detaliile din metal oxidat adaugă un contrast subtil, transformând piesa într-un adevărat punct de atracție.

Besolux – luxul accesibil și atenția la detalii

Dacă vrei să îți impresionezi oaspeții cu un decor contemporan, trebuie să vizualizezi mobilierul Besolux. Canapelele, fotoliile sau taburetele sunt cateva exemple de corpuri de mobilier care oferă prin designul deosebit caracterul contemporan pe care îl dorești.  Materialele premium utilizate și finisajele atent executate sunt elemente ce asigură durabilitate și confort fără compromis. 

Alege soluții decorative reprezentative!

Nu face rabat când vine vorba de preferințe și stil. Îți dorești ca locuința să fie reprezentativă gusturilor și stilului tău de viață, iar soluțiile de amenajare interioara de la The Home reușesc să satisfacă cele mai nonconformiste preferințe. Fie că îți dorești un decor minimalist sau un interior boem, produsele brandurilor renumite pentru calitatea și estetica deosebită -Actona Company, BePureHome, Besolux îți permit să creezi atmosfera ideală pentru tine și cei dragi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton