Nicoleta Nucă - Lucky Lady Mode ON

Ultimul episod din cadrul show-ului Lucky Ladies Mode ON, găzduit de Betano, ne transportă în lumea fabuloasă a muzicii, pentru că, de data asta, Nicoleta Nucă, una dintre cele mai bune voci din România, este protagonista savuroasei discuții cu Ramona Olaru.

În ultimul episod găzduit de Betano, Ramona a pătruns în intimitatea Nicoletei Nucă, o artistă carismatică și extrem de iubită de public, care i-a deschis nu doar ușa casei, ci și pe cea a sufletului, făcând dezvăluiri emoționante despre viața și cariera ei. Pentru început, artista i-a povestit Ramonei care este prima sa amintire legată de muzică, pasiune care a început în copilărie, și cum i-a fost descoperită vocea.

„Cred că s-a întâmplat undeva pe la 4-5 ani, cam pe atunci am și început eu treaba asta cu muzica. Este vorba despre o poveste din copilăria mea, când mergeam la bunici foarte mult, iar bunicul meu îmi construise un leagăn și îmi plăcea foarte mult ecoul care se forma de la legănatul ăsta un pic mai agresiv și cântam. De dimineața până seara, eu cântam fără oprire și, practic, acolo a început parcursul meu în muzică, pentru că venise o vecină la un moment dat și i-a spus mamei mele: „Du-te cu fata asta și controleaz-o, verific-o, fă ceva cu ea, are o voce foarte bună și cântă bine pentru vârsta ei, deși e atât de mică. Du-o și tu la un profesor de canto, să vadă care-i treaba!'. Cam atunci a fost prima dată când am mers la un profesor, la o școală muzicală, m-a ascultat profa respectivă și mi-a zis că, într-adevăr, e cazul să mă duc în direcția asta, a dezvăluit Nicoleta Nucă.

Născută la Chișinău în 1994, 20 de ani mai târziu Nicoleta devenea faimoasă datorită participării la X Factor, unde a ajuns până în gale împreună cu mentorul său.

Nicoleta Nucă a studiat în Italia

O perfecționistă din fire, Nicoleta Nucă povestește că, într-un fel, și-a sacrificat copilăria și adolescența pentru a ajunge la stadiul în care se află azi pe plan muzical. De altfel, artista a studiat departe de casă, în Italia, unde și-a desăvârșit aptitudinile. 

„Am stat în Italia, adunați, aproape nouă ani. Pentru mine, italiana e a doua limbă și Italia este, cumva, a doua casă. Mă întorc de fiecare dată cu tot dragul din lume acolo, mai ales că am terminat și liceul acolo. Am dat bacalaureatul în Italia, dar în paralel am făcut muzică. Am studiat, am mers la ore de canto și mereu am încercat să mă perfecționez. Sunt perfecționistă de fel, și mereu am căutat să fiu cea mai bună versiune a mea, vocea să-mi fie tot timpul perfectă. Și-atunci mi-am dedicat foarte mult din timpul meu și am sacrificat chiar, aș spune, copilăria și timpul liber din adolescență ca să pot să mă dezvolt cât mai mult în sensul ăsta”, a mai povestit Nicoleta Nucă.

Ce spune artista despre pasiunea ei pentru modă

Fanii ei au fost surprinși să o vadă, cu trei ani în urmă, în emisiunea „Bravo, ai stil!”, unde Nicoleta Nucă a impresionat juriul cu versatilitatea sa vestimentară. Participarea la show i-a schimbat oarecum percepția despre modă, dar subliniază faptul că nu e neapărat pasionată de trenduri, ci de felul în care moda o ajută să-și definească stilul personal.

„Mereu mi-a plăcut, cumva, zona asta a modei, dar nu sunt obsedată. Îmi place, mă pasionează într-un fel, îmi place să cunosc zona asta, dar, într-un final, prefer mai mult confortul și să mă reprezinte. Nu sunt genul de fashionistă care urmărește în primul rând trendurile, ci mai degrabă stilul personal. Acum (n. red. după emisiune), îmi atrage privirea cineva care este îmbrăcat foarte stylish, dar, în ani, m-am relaxat în sensul ăsta, am învățat să nu mai judec oamenii că s-au îmbrăcat nu știu cum…”, a mai spus Nicoleta.

Dacă doriți să o cunoașteți mai bine pe Nicoleta Nucă, să aflați ce hobby-uri are, cum își petrece timpul liber, ce altceva i-ar fi plăcut să facă dacă nu ar fi fost artistă, ce planuri de viitor are, dar și alte povești inspiraționale, găsiți totul aici:  https://www.youtube.com/watch?v=CKg7m5Vlkj0&rco=1

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton