Noua colecție 4F multiactive training testată de Ioana Grama

Îți place să faci mișcare? Descoperă cea mai recentă campanie a colecției multiactive – concepută pentru a te sprijini în toate activitățile tale preferate, de la antrenamente intense până la ieșiri relaxate. Cu seturi de antrenament respirabile, cu uscare rapidă, cu treninguri și tricouri confortabile, casual, te vei concentra asupra mișcărilor tale și te vei bucura cu ușurință de pauza de endorfine.

Colecția a fost testată și aprobată de Ioana Grama, una dintre cele două ambasadoare 4F în România. Activă, distractivă, atletică și mereu în mișcare — Ioana se potrivește perfect cu valorile brandului. Ea este vedeta în cea mai recentă campanie pentru o colecție care o reprezintă – haine multiactive pentru femei multitasking! Echipamente de antrenament versatile care asigură confort și sprijin, indiferent de activitate.

Ioana Grama crede că stilul și confortul trebuie să meargă mână în mână, atât la sală, cât și pe drum până acolo. Ea apreciază un look la modă chiar și în timpul exercițiilor fizice și asta este ceea ce 4F a obținut cu noua colecție multiactive: confort complet în timpul antrenamentelor, combinat cu un look în tendinţe. Deoarece a rămâne activ ar trebui să fie distractiv, această colecție este concepută pentru a aduce bucurie și libertate fiecărei mișcări, făcând sportul să se simtă ca o experiență plină de bucurie!

Caracteristicile cheie ale colecției

4F știe cât de important este să arăți bine în timp ce rămâi activ, motiv pentru care a acordat o atenție deosebită detaliilor. Caracteristici precum cusăturile plate și elastice pentru a reduce riscul de frecare au fost direcţiile principale. Brandul oferă modele care nu restricționează mișcarea și sunt concepute pentru a-ți susține corpul în timpul exercițiilor fizice. 

Pe lângă confort și funcționalitate, 4F s-a concentrat pe crearea unui design atractiv, în conformitate cu tendințele actuale. În colecție vei găsi nuanțe feminine de roz, mentă și vișiniu, violet intens, precum și negru clasic atemporal.

În îmbrăcămintea sport, tehnologiile și finisajele care îmbunătățesc proprietățile materialului joacă un rol crucial. Noua colecție de la 4F se asigură că și în timpul celor mai intense antrenamente rămâi confortabil, fără restricții asupra mișcărilor, pentru a te putea concentra pe deplin asupra activităților.

În colecția de training multiactive sunt încorporate următoarele tehnologii:

• 4F DRY (finisare cu uscare rapidă): acest finisaj ajută materialul să absoarbă umezeala de pe piele mult mai repede. Asigură o senzație de uscat și o circulație optimă a aerului.

• 4F Skin: Cunoscută drept „a doua piele', această tehnologie folosește cusături plate sau construcție fără cusături pentru a minimiza frecarea pentru ca îmbrăcămintea să se potrivească cu corpul tău.

• 4WAY STRETCH: Un tip de material ușor, elastic, dar durabil, care se întinde în toate direcțiile, oferind confort și mișcare fără restricții.

Ce poți găsi în colecție? Noua colecție include atât seturi de antrenament, cât și îmbrăcăminte pentru stilul zilnic, concepute pentru confort și funcționalitate oricând, oriunde. 

În secțiunea de antrenament vei găsi tricouri și cămăși cu mânecă lungă, cu uscare rapidă, respirabile, jambiere lungi, colanți și pantaloni scurți de antrenament, precum și hanorace de antrenament perfecte pentru zilele mai răcoroase.

Gama sportstyle include tricouri, pantaloni de trening, hanorace și jachete confortabile și feminine, ideale pentru ținutele de zi cu zi.

Paleta de culori similară înseamnă că ambele linii se completează foarte bine și permit să asortezi ușor echipamentul de antrenament cu îmbrăcămintea casual.

Campania o are ca protagonistă pe Ioana Grama activă și gata pentru mișcare distractivă pe terenul de tenis din Varșovia. Filmările au durat peste 12 ore, iar echipa care a lucrat campania a fost internațională, Polonia, Germania și România.

Ambasador: Ioana Grama

PR Romania: RAN Communication

DIR: Marta Mach

DOP: Agnes Zaręba

Fotograf: Boris Synak

Aistent Fotograf: Aleksander Balcerek

Asistent Dir/Dop: Dominik Nowak

Makeup: Sorina Brumariu

Hair: Tomek Górecki

Set Designer: Dagmara Stępień

Stilist: Michal Koszek

Aistent Stilist: Anna Debicka

Lumini: Kuba Marciniak, Bazyli Czerń, Magda Dawidowicz

On Duty: Paweł Marski

Sound Design: Kacper Budziszewski

Producție:

Mateusz Mizgalski

Angelika Maik

Hania Olechowska

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton