Noua colecție CYBEX - URBAN MOBILITY

 advertising.ringier
.

Bine ați venit in lumea Urban Mobility: CYBEX prezintă cu mândrie colecția Platinum pentru părinții urbani.

Creata cu Dragoste. Mantra colecției Urban Mobility onorează bucuria de a fi părinte prin produse concepute pentru a fi purtate cu mândrie, entuziasm și bucurie. Inspirată din cultura emblematică a stilului stradal japonez și îmbrățișând lumea designului, artei și muzicii, această colecție redă vibrațiile globale ale orașului ce sunt țesute cu grijă în fiecare material.

Pregătește-te pentru plimbări cu stil  în cele mai cool nuanțe de alb-negru monocrom. Căruciorul emblematic pentru călătorii COŸA de la Urban Mobility și scaunul auto pentru copii CLOUD T i-Size sunt setate să redefinească experiența parentală. Colecția este completată cu noul COŸA Carrier, care va ajuta cu siguranță la crearea unei legături părinte-copil care va dura toată viața. Detaliile distinctive, cum ar fi logo-urile jucăușe și jantele cu semnătură, îmbogățesc designul elegant și urban.

Martin Pos, fondatorul CYBEX:

„Pentru Urban Mobility, am fost inspirat de una dintre cele mai recente călătorii la Tokyo. Cultura orașului emblematică a stilului dinamic stradal și vibrațiile contemporane și pline de viață, au dat inspirație pentru a crea o colecție rafinată, dar îndrăzneață. Produse fresh și moderne pentru cele mai exigente familii. Această colecție reprezintă o nouă eră pentru CYBEX, mergând acum către autenticitate și streetstyle.'

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați: www.cybex-online.com.

Despre compania CYBEX

Compania germană, fondată în 2005 de cehul Martin Poš, este cunoscută la nivel mondial pentru dezvoltarea de produse care se integrează perfect în stilul de viață al părinților și le oferă acestora o viață mai plăcută și mai ușoară, în maxim confort și siguranță. Toate produsele CYBEX sunt ghidate de principiul inovator D.S.F., care reprezintă o combinație unică de design distinct (Design), cele mai înalte standarde de siguranță (Safety) și funcționalități inteligente (Functionality). – „For all tomorrows people!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton