Noua colecție de iarnă 4F combină tehnologia și design-ul

 advertising.ringier
.

Brandul 4F prezintă cea mai recentă colecție dedicată pasionaților sporturilor de iarnă de la toate nivelurile. Indiferent dacă abia începi aventura de iarnă sau ești în categoria avansaților la ski sau snowboard, 4F îți oferă îmbrăcăminte de calitate superioară, cu tehnologii noi, asigurându-ți confortul.

Colecția de iarnă a fost concepută pentru a se potrivi tuturor nivelurilor, de la începător, la intermediar, până la avansat, permițând tuturor să găsească haine care să se potrivească nevoilor personale și să-i protejeze în toate condițiile meteorologice de pe pârtii.

Datorită experienței noastre îndelungate în proiectarea îmbrăcămintei sportive de înaltă calitate, brandul nostru atrage pasionații de sporturi de iarnă din Polonia și din întreaga lume. Cea mai recentă colecție a noastră combină noile tehnologii cu un design atemporal, ceea ce o face nu numai funcțională, ci și elegantă – spune Wojciech Haruś, designer-șef în OTCF S.A.

Noi tehnologii pentru confort maxim

4F pune accent pe confort, funcționalitate și stil, proiectând colecții care îmbină întotdeauna aceste trei elemente. Noua colecție de iarnă prezintă diferite tehnologii care asigură protecție și confort în toate condițiile meteorologice. Datorită stratului hidrofob Teflon™ și membranei 4F NeoDry foarte impermeabilă și respirabilă, hainele permit pielii să respire, protejând în același timp de ploaie și umiditate. Căptușeala sintetică PrimaLoft® are o tehnologie unică de microfibre, care o face incredibil de ușoară și hipoalergică. Oferă o izolație termică extrem de eficientă, iar materialul moale și compresibilitatea sa garantează libertate deplină de mișcare în timpul activităților. Cusăturile cu bandă impermeabilă și stratul hidrofob previn absorbția umezelii. În concluzie, toate aceste tehnologii au un singur scop: să se asigure că această colecție satisface așteptările chiar și celor mai exigenți pasionați ai sporturilor de iarnă.

La proiectarea colecției, echipa noastră a acordat o atenție deosebită detaliilor care fac hainele nu doar confortabile, ci și practice. Buzunarele ușor accesibile, cârpa de curățat ochelarii de protecție, gluga detașabilă și fusta de praf oferă clienților noștri confort maxim pe pârtii – adaugă Haruś.

Întreaga colecție, cu haine de schi, snowboard și schi touring, este foarte colorată – poți găsi acolo alb și gri închis, precum și negru intens, roșu, lime și lavandă. Fiecare detaliu a fost atent proiectat – prin tehnologie și confort – astfel încât hainele să poată fi folosite în orice condiții meteorologice.

Îmbrăcăminte de iarnă pentru copii

Colecția de iarnă 4F include și linia 4F Junior pentru copii. Aceasta include orice ar putea avea nevoie copiii tăi pe pârtii: jachete cu membrană de schi, pantaloni de schi, lenjerie termică și accesorii – căști, ochelari de protecție și șosete de schi. Culorile strălucitoare – albastru, verde, roz, galben și roșu – asigură vizibilitatea ușoară a copiilor în timpul activităților. Jachetele cu sistemul Grow Up au clame speciale care permit ajustarea lungimii mânecilor la înălțimea copilului. Datorită acesteia, jacheta „crește' odată cu copilul și îi va servi mai mult timp.

Cel mai important rol al hainelor de iarna este de a proteja de frig si umezeală. 4F propune trei straturi independente care permit reglarea optimă a temperaturii. Primul strat (lenjerie termică) elimină umezeala și te menține uscat, al doilea – un fleece sau un hanorac – izolează și ține de cald. A treia și cea cheie – jacheta cu membrană – protejează de zăpadă, ploaie și vânt – rezumă Haruś.

Ședința foto pentru noua colecție a avut loc în împrejurimile pitorești ale zonei de schi Kaunertal Glacier din Tirol – locul de întâlnire al pasionaților de sporturi de iarnă din întreaga lume.

Colecția este disponibilă în magazinele 4F, în aplicație și pe 4fstore.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton