Noua serie Galaxy Z cu cel mai durabil design de până acum asigură experiențe unice, fără egal! Cât de ușoară le face tehnologia AI, de fapt, viața utilizatorilor

.

În cadrul unui eveniment de mare anvergură, organizat la Paris, Samsung a prezentat la Galaxy Unpacked noua serie Galaxy Z, produsele integrând tehnologie AI avansată care simplifică simțitor viața utilizatorilor. Designul pliabil revoluționar al noilor dispozitive, combinat cu funcționalități AI puternice, au capacitatea de a asigura experiențe unice, fără egal, iar forma elegantă și construcția simetrică au transformat aceste telefoane în cele mai subțiri și ușoare din seria Z.

Dispozitive ușoare, simplu de folosit, care să ne ajute să ne descurcăm facil și să fim mai productivi și creativi, care să ne vină în sprijin ori de câte ori ne lovim de o problemă și astfel să contribuie la crearea unor amintiri fără egal, pe scurt să ne ușureze viața și să ne-o facă mai frumoasă! Până la urmă despre asta este vorba atunci când alegem un telefon, nu-i așa?

noua-serie-samsung-galaxy-z-8noua-serie-samsung-galaxy-z-8

Din fericire, nu este o utopie, ci pura realitatea, pe care Samsung o pune la dispoziția tuturor. Noua serie Galaxy Z a mers mai departe cu viziunea AI pentru toți (AI for all) și a ajuns la un nou nivel de performanță, pe care mulți poate nici nu l-ar fi putut concepe în urmă cu câțiva ani. Combină un design pliabil revoluționar, cu funcționalități AI puternice, menite să convertească pentru totdeauna modul în care interacționăm. Galaxy AI valorizează forma versatilă și flexibilă a seriei Galaxy Z, proiectată perfect pentru a permite experiențe mobile unice în comunicare, cuvintele-cheie devenind în acest context productivitate și creativitate.

Noua serie Galaxy Z are cel mai durabil design de până acum

Noua serie Galaxy Z te poartă într-o călătorie captivantă, design-ul elegant, cu margini drepte și construcție simetrică fiind primele elemente care atrag atenția. Apoi, de îndată ce îl iei în mână, constați cât de subțire și de ușor este, precum și cât de simplu de manevrat poate fi și te îndrăgostești iremediabil!

Nu doar că e cea mai subțire și ușoară serie Z, dar este și cea mai durabilă de până acum, cu balama Dual Rail și marginea de pliere întărită care asigură o rezistență mai mare la impact fizic, în timp ce straturile întărite de pe ecranul principal contribuie la îmbunătățirea pliului.

De asemenea, noua serie Z este echipată cu un cadru din aluminiu Armor și sticlă Corning® Gorilla® Glass Victus® 2, în timp ce noua proporție a ecranului de acoperire pe Z Fold6 oferă o experiență de vizualizare mai intuitivă de tip bară și o aderență îmbunătățită în momentul în care este pliat.

Galaxy Fold Z6 vine cu un design premium, cu un ecran mare, de 7.6 inch, ce oferă o luminozitate de până la 2,600nit pentru grafică vie și având doar 239 de grame, cu 14 grame mai puțin decât seria Z Fold5 și cu 24 de grame mai ușor decât Z Fold4. Este extrem de subțire, având numai 12,1 mm pliat și 5.6 mm nepliat. Galaxy Z Fold6 este disponibil în culorile Silver Shadow, Pink și Navy.

La rândul lui, cu un design modern chic, Galaxy Z Flip6 vine cu un aspect ultra modern, ultra elegant, venind într-o varietate de culori, pentru a satisface toate gusturile: Silver Shadow, Yellow, Blue și Mint. Are doar 187 de grame, performanța camerei fiind îmbunătățită.

Cât de ușoară le face tehnologia AI viața utilizatorilor

O problemă de care mulți dintre noi ne lovim extrem de des este că nu putem comunica eficient și nu ne putem exprima de multe ori corespunzător din pricina barierelor lingvistice, mai ales atunci când călătorim în străinătate, dar și la întâlniri fie de afaceri, fie în interes personal, la nivel internațional sau în diferite alte contexte în care se regăsesc oameni de diverse naționalități în același loc. Din fericire, inteligența artificială integrată vine în sprijinul nostru și sparge toate barierele lingvistice. Funcția de Live Translate, precum îi spune și numele, traduce în timp real apelurile telefonice direct pe dispozitiv în 16 limbi diferite și permite utilizatorilor să converseze în limba maternă, această funcție fiind disponibilă în aplicațiile specifice Samsung și aplicații terțe selectate.

De asemenea, funcția Interpreter traduce instantaneu conversațiile fată în față, facilitând discuțiile cu o persoană ce vorbește în altă limbă, iar traducerea apare în timp real pe ecranul dublu al telefonului, discuția curgând lejer și ușor, dat fiind că se poartă în limba maternă practic pentru fiecare interlocutor.

O altă funcție care vine în sprijinul utilizatorilor, atât la locul de muncă, cât și în timpul liber, care te ajută să economisești și timp, să fii și eficient este funcția Composer. Aceasta ajută la redactarea e-mailurilor și a postărilor pentru social media prin utilizarea unor cuvinte-cheie simple. Pentru aplicațiile de social media, cu precădere, această funcție analizează inclusiv tonul conținutului,

O componentă ce cântărește mult atunci când vine vorba despre orice telefon este partea de fotografie. Acum nu mai trebuie să te străduiești să găsești unghiul perfect sau sa ai grijă să nu apară elemente pe care nu le vrei sub nicio formă în imagine, căci funcția Photo Assist te ajută să obții fotografia perfectă de fiecare dată, prin redimensionarea, repoziționarea sau eliminarea obiectelor nedorite din imagini. Și cel mai mic detaliu contează pentru perfecționiști, iar această funcție satisface și cele mai aprige exigențe.

Galaxy AI vine în sprijinul creativității și prin funcția Instant Slow-Mo, care permite înregistrarea, partajarea și analizarea performanțele în slow motion, facilitând astfel rafinarea tehnicii. Această funcție este extrem de utilă pentru creatorii de conținut, pentru sportivi, dar și pentru cei care doresc să țină o evidență a anumitor performanțe. Generează cadre suplimentare pentru a încetini un videoclip și permite partajarea directă sau salvarea.

Securitate și sustenabilitate

Atunci când vine vorba despre AI, una dintre marile temeri e legată de securitate. Însă, la acest capitol nu există clar motive de îngrijorare, dat fiind că seria Galaxy Z este securizată de Samsung Knox, platforma de securitate a Galaxy, special concepută pentru a proteja informațiile critice și împotriva vulnerabilităților, oferind totodată utilizatorilor control complet asupra modului în care permit utilizarea datelor lor pentru îmbunătățirea experiențelor AI prin setările Galaxy AI.

De asemenea, oferă șapte generații de upgrade-uri OS și șapte ani de actualizări de securitate. În plus, la capitolul sustenabilitate, seria Galaxy Z conține o gamă mai largă de materiale reciclate, inclusiv sticlă reciclată, aluminiu, plastic, cobalt și altele. De altfel, noua serie Galaxy vine într-o cutie de ambalare realizată din 100% material de hârtie reciclată.

Galaxy Z Fold6

Beneficiind de o tehnologie avansată, Galaxy Z Fold6 oferă utilizatorului noi moduri de a comunica și de a face lucrurile cât mai ușor cu putință. Are capacitatea de a redefini experiența utilizatorului prin integrarea AI într-un ecran generos, optimizat special pentru a spori productivitatea, transformând în moduri nebănuite modul de lucru. Iar în sprijinul acesteia vin funcțiile Note Assist, care oferă șabloane și creare de coperte, acum cu suport pentru Transcript Assist și suport PDF pentru suprapunerea traducerii, precum și Samsung Keyboard Composer integrat în tastatură, care generează text sugerat pe baza cuvintelor cheie simple, fiind disponibil în aplicații precum Gmail și Instagram. De asemenea, S Pen oferă scurtături către funcțiile Smart Select și Sketch to Image de pe orice ecran, împreună cu acțiuni sugerate.

În strânsă colaborare cu Google, funcția Circle to Search de pe noile telefoane Galaxy oferă o nouă modalitate de căutare. Puteți obține rezultate instantanee, pur și simplu încercuind, atingând sau evidențiind orice pe ecran, iar AI vine din nou în sprijin, oferind rezultatele aferente.

Galaxy Z Flip6

După cum s-a subliniat și anterior, noua serie Galaxy vine în sprijinul productivității și creativității utilizatorilor. Pentru suport vin, așadar, o serie de funcții, care în combinație cu inteligența artificială schimbă definitiv modul de percepție a utilizatorilor, îmbunătățind calitatea vieții. De exemplu, funcția Suggested replies analizează cele mai recente mesaje pentru a sugera un răspuns adecvat și pentru a facilita comunicarea, în timp ce FlexWindow permite funcții asistate de AI fără a deschide dispozitivul. Acum, se pot accesa mai multe Widget-uri decât oricând de la FlexWindow, inclusiv Samsung Health, și se verifică informațiile din mai multe Widget-uri simultan. De asemenea, trebuie să amintim că personalizarea FlexWindow vine cu opțiuni bazate pe AI, inclusiv schimbarea efectelor de fundal Photo Ambient bazată pe timp și vreme.

Nu în ultimul rând, în sprijinul creativității vine noua FlexCam, ce folosește AI pentru a găsi automat cel mai bun cadru pentru fotografii, detectând subiectul și făcând zoom in/out înainte de a face orice ajustări. Motorul ProVisual, bazat pe AI, valorifică noul senzor wide de 50MP și senzorul ultra-wide de 12MP, susținut de Super HDR pentru a captura fotografii perfecte în orice condiții. Senzorul nou de 50MP susține zoom-ul optic 2x pentru fotografii fără zgomot. Bonus: Nightography asigură o imagine clară chiar și în condiții de iluminare slabă. Aceasta e acum disponibilă în aplicația Instagram Story pentru a captura și posta imagini live.

Împreună cu noile telefoane, Samsung a lansat și seria Galaxy Buds3, care aduce sunet de înaltă calitate și funcții avansate de comunicare prin utilizarea AI, inclusiv traducerea în timp real și optimizarea automată a sunetului, precum și eliminarea zgomotului de fundal pentru claritatea sunetului și o experiență senzorială uluitoare. De asemenea, Samsung și-a extins portofoliul și cu Galaxy Ring, Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra. Aceste dispozitive sunt proiectate în vederea integrării inteligente Galaxy AI în experiența utilizatorilor, oferind soluții avansate de sănătate digitală. Galaxy Ring oferă monitorizare continuă a sănătății, inclusiv analiza avansată a somnului și funcții personalizate pentru îmbunătățirea stării generale de bine. În același timp, Galaxy Watch7 și Galaxy Watch Ultra aduc funcții precum analiza compoziției corporale, monitorizarea ECG și apnee în somn, toate susținute de tehnologii de vârf și integrare cu Samsung Health.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton