Nu lăsați tendințele în materie de bijuterii pentru 2023 să vă ia prin surprindere!

 advertising.ringier
.

Te întrebi care vor fi tendințele în materie de accesorii de damă pentru vara lui 2023? Știm deja că 2022 a fost marcat de chokerul la modă. A fost considerată drept una dintre bijuteriile influencer ale anului 2022. Accesoriul care s-a remarcat în anii 90, este proclamat și azi drep o eminență. Pe podiumurile de primăvară-vară 2022, marile branduri de lux precum Gucci sau Balmain au anticipat acest trend căruia nici influencerii, nici prescriptorii de modă nu i-au putut rezista. Chokerul din 2022 va fi la modă și acum în 2023. Fără îndoială, cel mai bun lucru la această tendință este versatilitatea sa. Există nenumărate modele și opțiuni care îți permit să-l adaptezi după bunul plac, choker rigid, strălucitor, extra large? Alegerea este în mâna ta! Este un element de bază atemporal, care nu poate lipsi din nicio cutie de bijuterii în acest sezon.

Și în ciuda faptului că chokerul va continua să fie un trend, alte bijuterii vor fi protagonistele pentru acest an.

Bijuterii cu perle. Revenirea perlelor în bijuterii este evidentă. Perlele au fost deja purtate în 2022, dar în toamna-iarnă 2023 vor continua să domine în toate look-urile, atât în bijuterii, cât și în îmbrăcăminte, încălțăminte și chiar și în genți.

Bijuterii din piatră. Pietrele, naturale, desigur, vor fi la mare modă în acest an. Acestea nu numai că vor aduce un stil grozav, dar vor da și un mare sens ținutelor. Bijuteriile din piatră care sunt în trend acum, sunt cele care, fie amestecă mai multe culori, fie sunt într-o singură culoare, și se vor evindenția în cerceii maxi dar și în cerceii mini.

Cercei maxi. Deja cerceii maxi sau cerceii XXL s-au poziționat anul trecut ca unul dintre principalele tendințe.Își fac loc încă un sezon, fiind una dintre cele mai apreciate tendințe de bijuterii ale anului 2023. 

Cerceii de aur cu perle sunt un clasic atemporal. Pe lângă faptul că sunt accesoriul preferat de mirese în ziua nunții, cerceii de aur cu perle sunt întotdeauna o opțiune bună pentru a adăuga o notă de eleganță și distincție look-ului de zi cu zi. În plus, sunt o bijuterie foarte familiară, nelispsită din cutia de bijuterii a mamelor și bunicilor. Un element de bază esențial, cerceii de aur cu perle nu se demodează niciodată. Este clar că perlele sunt întotdeauna o opțiune bună, deoarece aduc luminozitate și frumusețe. Indiferent dacă look-ul este clasic, modern, romantic, vintage sau chiar rock, cerceii de aur cu perle vor adăuga ținutei o notă de distincție.

Cercei ear cuffs. Este adevărat că ear cuffs erau deja o tendință în urmă cu câțiva ani, dar acum, în 2023, vor fi din nou la mare căutare. Aceștia sunt cercei ampli și au devenit deja un simbol al stilului, decorând întreaga ureche, de obicei doar una dintre ele.

Inele mari. Inelele sunt accesorii care nu pot lipsi în acest sezon. Sfatul pentru a fi mereu la modă este să optați pentru inele XL sau inele groase. Devine aproape imposibil să nu dorești să te alături acestei tendințe.

Charm și mărgele. Nu încetăm să vedem bijuterii cu o mulțime de mărgele sau charm-uri, Și asta pentru că acestea au devenit esențiale. Această experiență de a-ți putea crea propria bijuterie după bunul plac este mai mult decât un plus.

Brățări. Brățările împodobeau brațele încă din Egiptul antic. Astăzi, această bijuterie este cea mai modernă și actuală. 

Tendințele pentru bijuterii sunt foarte variate în acest an si se poate afirma, aproape categoric, ca există un stil pentru fiecare femeie. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine ținutei tale și cu siguranță vei reuși să atragi toate privirile. Și asta pentru că, în zilele noastre, există modele de bijuterii care, nu doar că nu pot trece neobservate, dar atrag privirile într-un mod magnetic și seducător.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton