Nu știi unde să organizezi botezul bebelușului tău? Vezi aici 3 idei ce te pot ajuta!

 advertising.ringier
.

Urmează un eveniment la care visezi de atâta vreme și pentru care ai foarte multe emoții, adică botezul celui mic? Vrei să iasă totul perfect și ai economisit destui bani pentru asta, astfel încât să poți organiza o petrecere de neuitat în cinstea lui? Vrei să fie prezente toate persoanele dragi și să celebrați împreună acest moment de neprețuit? Cu toate acestea, îți e destul de greu să te hotărăști asupra unei locații? Ei bine, acest articol și-a propus să-ți ofere câteva direcții în acest sens, pe care le poți lua în calcul. Citește-l până la capăt și află despre ce e vorba!

Iată câteva sfaturi legate de alegerea locației pentru botezul copilului tău:

1.     Ține cont de anotimp

Dacă te afli în punctul în care organizezi botezul bebelușului tău și nu te poți hotărî asupra unei locații, primul lucru de care să ții cont în acest sens este anotimpul în care va avea loc. Astfel, dacă, spre exemplu, acesta va avea loc vara, cel mai indicat este să alegi o locație unde să ai parte de umbră și răcoare, astfel încât invitații să nu întâmpine niciun fel de problemă care le-ar putea strica starea. Undeva la marginea orașului, la aer liber, cum ar fi o pădure special amenajată, poate fi soluția perfectă!

2.     Ai în vedere numărul invitaților

Un alt criteriu important de luat în calcul atunci când alegi locația pentru botezul bebelușului tău este numărul persoanelor pe care plănuiești să le inviți, astfel încât să nu dai mai mulți bani decât e cazul pe o locație prea mare, dar nici să se înghesuie oamenii sau să nu aibă loc să danseze. E ideal ca prima dată să stabilești pe cine vrei să inviți și să aștepți confirmarea, lucru ce trebuie făcut din timp, iar apoi să începi să cauți locația, în funcție de câți dintre aceștia au spus că vor participa. Astfel, toți apropiații tăi se vor distra pe cinste la petrecerea organizată de tine în cinstea bebelușului tău!

3.     Stabilește în funcție de buget

Nu în ultimul rând, un criteriu ce trebuie serios luat în calcul este bugetul tău total. Atunci când organizezi o petrece atât de importantă, cum ar fi acest botez sau o nuntă, trebuie să distribui bugetul total în mai multe părți, astfel încât, la final, să nu ieși pe minus. Ține în permanență o agendă cu tine și notează toate schimbările care intervin, calculează prețurile, compară și încearcă să negociezi, pentru a reuși să scoți cel mai bun preț, care să mulțumească ambele părți. Dacă ești din capitală, un restaurant pentru botez în București ideal poți găsi la riviera-park.ro, iar personalul de aici îți va oferi cea mai tare petrecere și te va ajuta cu nenumărate sfaturi!

În concluzie, dacă vrei să știi cu siguranță că ai luat decizia corectă în privința alegerii locației botezului bebelușului tău, poți să iei în calcul sfaturile pe care le-ai regăsit mai sus și nu ai cum să dai greș! Acest lucru depinde de mai mulți factori ce trebuie luați în calcul, astfel încât lucrurile să iasă așa cum ți-ai imaginat!

Sursă foto: Pixabay.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton