Nutriție canină: Top 5 alimente complete pentru sănătatea patrupedului tău

 advertising.ringier
.

Micii sau marii parteneri de joacă blănoși sunt membri ai familiei, care au nevoie, ca și oamenii, de îngrijire, atenție, iubire și, bineînțeles, de o nutriție completă și adecvată. Sunt mai multe aspecte cheie pentru care hrana de calitate contează și care vizează atât sănătatea unui câine, cât și dezvoltarea și starea sa de bine. Dacă vrei să mergi la sigur cu opțiuni sănătoase de hrană câini, poți accesa magazinul Econstrukt, unde vei găsi hrană umedă și uscată, snacks și sticks,  din ingrediente atent selectate și presate la rece.

Importanța unei alimentații complete în rândul câinilor

Pentru fiecare câine, o nutriție completă și adecvată joacă un rol esențial în sănătatea și dezvoltarea optimă: 

  • energie pentru activitatea fizică –  carbohidrații și grăsimile sănătoase sunt surse importante de energie pentru un câine, pentru plimbările zilnice sau pentru joacă; 
  • sănătatea sistemului muscular – pentru dezvoltarea și menținerea masei musculare, mai ales a câinilor activi sau a celor în perioada de creștere,  proteinele din mâncare câini sunt foarte importante;
  • sănătatea sistemului osos și articular – o hrană câini echilibrată, care este bogată în calciu și fosfor, contribuie la sănătatea oaselor, dinților și articulațiilor unui câine;
  • funcționare corectă a aparatului digestiv – fibrele alimentare și hidratarea adecvată sunt  responsabile pentru o digestie sănătoasă, prevenind probleme precum constipația sau diareea la câini;
  • menținerea unei mase corporale ideale – o mâncare pentru câini completă și echilibrată ajută câinii să-și mențină greutatea corporală în limite normale, un aspect esențial pentru sănătatea lor;
  • susținerea sistemului imunitar – vitaminele și mineralele din hrană câini susțin un sistem imunitar puternic, care ajută în lupta cu infecțiile;
  • susținerea longevității – furnizarea tuturor nutrienților necesari contribuie la o viață lungă și sănătoasă pentru orice câine, prevenind bolile asociate cu vârsta.

Hrana câinilor: 5 alimente complete pentru o sănătate de fier

Dintre tipurile de alimente premium de la Econstrukt pe care le poți integra în hrana câinilor pentru o sănătate de fier, se evidențiază următoarele: 

  1. Hrană uscată Premium pentru câine –  Primal Spirit, Wilderness, cu porc, pui și pește

Acest produs este potrivit pentru toate stadiile de viață ale câinilor și conține toți nutrienții esențiali, din carne, legume și fructe, iar ingredientele sunt presate la rece. Hrana este bogată în proteine din surse variate (pui, pește, porc) și nu conține coloranți, gluten, arome artificiale sau făină de carne.

  1. Hrană umedă Premium pentru câine – Alpha Spirit, cu curcan și pere

Această conservă pentru câini conține 93% curcan, dar și pară, pulpă de sfeclă roșie, mirodenii și minerale. Constituenții săi sunt excelenți pentru sănătatea câinilor: proteină brută, fier, vitaminele A, E, D, omega-3, calciu, fosfor, fibre brute.

  1. Hrană uscată Premium pentru câine – Primal Spirit, cu sardine și porc iberic

Această mâncare pentru câinii adulți combină proteinele din sardine și porc iberic și asigură o dietă echilibrată, pentru gusturi variate. Produsul conține 40% carne proaspătă de porc, 30% sardine proaspete, orez, pulpă de sfeclă, turmenic și drojdie de bere. În plus, produsele Primal Spirit sunt potrivite și pentru câinii cu diverse alergii.

  1. Hrană umedă Premium pentru câine – Alpha Spirit cu somon și ananas

Dacă vrei pentru cățelul tău o hrană produsă din 100% materie brută proaspătă, nu trebuie să ratezi această hrană umedă, fără adaos de apă și fără arome artificiale, dar cu un gust bogat și adorat de câini. Hrana este bogată în vitamine, minerale, grăsimi brute, proteine, asigurând o alimentație echilibrată.

  1. Hrană uscată Premium pentru câine – Primal Spirit Wild Waters, cu pește și pui

În acest pachet se află un aliment care conține proteine de calitate din pește și pui, ce acoperă necesitățile nutriționale ale câinilor adulți. Ingredientele sunt presate la rece, pentru a-și păstra nutrienții, pentru conservarea aromelor naturale, menținerea culorii și texturii și pentru a nu fi adăugați aditivi artificiali.

O nutriție completă și echilibrată este esențială pentru sănătatea și dezvoltarea optimă a fiecărui câine. Alege dintre opțiunile de hrană câini de la Econstrukt, pentru a avea un animal de companie sănătos și fericit.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton