O oază de relaxare și romantism pentru Valentine’s Day

 bogdan.galca
.

Valentine’s Day se apropie cu pași repezi și este momentul perfect să îți impresionezi partenerul sau partenera cu o experiență memorabilă. Dacă îți dorești să aduci puțin romantism și relaxare în viața voastră cu ocazia acestei zile speciale, avem o recomandare de cadou perfectă: pachetul Prosecco, chocolate & SPA, oferit de Ramada Plaza Bucharest

Această combinație tentantă, pe care nu ai cum să o refuzi, este concepută special pentru cuplurile care doresc să-și ofere un moment de răsfăț și deconectare de la stresul cotidian. La prețul de 495 lei, acest pachet include:

  • Două inimi din ciocolată: o delicioasă surpriză pentru a începe experiența într-un mod dulce și romantic;
  • Pahare de Prosecco: nimic nu spune „sărbătoare' mai mult decât un spumant rafinat și încântător;
  • Două masaje de 30 de minute: un moment de relaxare și răsfăț pentru tine și partenerul tău, ca să vă reîncărcați bateriile și să vă bucurați pe deplin de ziua voastră specială;
  • Acces gratuit la Vitality Club: o oază de relaxare și recreere, care vă oferă posibilitatea de a vă bucura de o gamă largă de facilități, precum piscină interioară semi-olimpică, jacuzzi all seasons, saună uscată și umedă, salină, sală de fitness sau clase de aerobic.

Această experiență completă de Valentine’s Day vă permite să vă relaxați și să vă bucurați de persoana dragă.

11

Iar dacă ești în căutarea unei opțiuni de a celebra Valentine’s Day în mod clasic, printr-o cină, Ramada Plaza Bucharest oferă și alte opțiuni, cu accente tradiționale românești. 

O cină tradițională în doi, pe muzica live a trupei Stil Band

Începând cu 1 februarie, meniul restaurantul La Parc din incinta hotelului Ramada Parc vă răsfață papilele gustative cu preparate românești. Vă așteaptă astfel o selecție de rețete tradiționale, pregătite cu grijă și pasiune pentru cei în căutare de experiențe autentice. 

Pentru a îmbina mâncarea tradițională cu ritmurile românești, în fiecare miercuri, începând cu 14 februarie, restaurantul va găzdui seri românești de excepție, pe muzica live a trupei Stil Band. Practic, se dă startul distracției fix de Ziua Îndrăgostiților! Dacă vrei să arunci o privire peste noile opțiuni gastronomice ale restaurantului, găsești aici meniul complet.

Astfel, indiferent de opțiunea aleasă, Ramada Plaza Bucharest îți oferă posibilitatea de a sărbători Valentine’s Day într-un mod special și memorabil. Alegeți ceea ce vi se potrivește cel mai bine și pregătiți-vă pentru amintiri de neuitat!

Mai multe informații despre opțiunile oferite și rezervări se pot obține la numărul de telefon 021 549 3000 sau printr-un mail la adresa [email protected].

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton