Oază de relaxare și distracție pentru doamne și domnișoare

 advertising.ringier
.

Știu cât de important este pentru noi toate să găsim un loc ideal în care să ne relaxăm și să ne distrăm în voie, departe de agitația și stresul cotidian. Un loc însă nu doar elegant și rafinat, ci în care să ne simțim cu adevărat confortabil și apreciate. Ei bine, astăzi vreau să vă prezint o asemenea bijuterie ascunsă chiar în inima Bucureștiului: Loka Lounge Decebal.

De când am ajuns prima dată aici, am știut instant că am găsit un loc special. Situat chiar lângă Piața Unirii, pe bulevardul Decebal, nr. 17, Loka Lounge este o oază intimă și discretă, perfectă pentru domnișoarele care doresc intimitate și servicii exclusive. Deși are o localizare ultracentrală, se află într-o stradă liniștită, unde paparazzi sau privirile indiscrete nu au acces. Iar asta ne conferă nouă, doamnelor și domnișoarelor, confortul de a ne bucura de timpul petrecut aici, fără temeri.

Interiorul este decorat cu gust rafinat, canapelele sunt moi și confortabile, iar personalul extrem de amabil. Am remarcat imediat că totul este conceput pentru ca noi, femeile, să ne simțim bine și să ne bucurăm de intimitate. Există zone separate, unde putem sta la povești în grup restrâns de prietene, fără să fim deranjate.

Când vine vorba de băuturi, aici găsim o colecție impresionantă de vinuri, de la etichete românești la importuri exclusive. Mixologii talentați prepară cele mai delicioase cocktailuri de doamne, dar și long drinks răcoritoare. Muzica este mereu bună, iar în weekend DJ renumiți mixează live, astfel că nu ne plictisim nicio secundă.

Iar meniul european este pur și simplu divin! Am gustat aici cele mai delicioase fructe de mare, paste, salate și deserturi. Totul proaspăt și gustos, servit impecabil de personalul amabil. Ne simțim așteptate și apreciate pentru rafinamentul nostru!

Cireașa de pe tort este că aici organizăm și petreceri private absolut memorabile. De la zile de naștere, până la baby shower sau despărțiri de burlăcie, evenimentele noastre sunt întotdeauna reușite. Ne ocupăm de protocol, decoruri tematice, muzică, meniuri personalizate și tot ce ne dorim. Simplu spus, Loka Lounge ne răsfață cu servicii VIP pentru cele mai importante momente.

Vă recomand din suflet să încercați și voi această experiență de neuitat la Loka Lounge. Veți găsi aici intimitatea dorită și veți putea socializa elegant, bucurându-vă de momente speciale alături de persoanele dragi. Personal, consider că orice domnișoară ar trebui să viziteze măcar o dată acest loc fermecător. Haideți cu încredere, iar eu promit că veți reveni cu siguranță!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton