(P) Ce mănâncă fetele care fac videochat în București, pentru a se menține mereu în formă?

 advertising.ringier
.

Cunoști, fără îndoială, femei care, la orice oră din zi și din noapte și în orice împrejurare, arată impecabil și se simt perfect în propria piele. Nu se plâng vreodată de oboseală, ba chiar au puterea de a zâmbi încrezătoare chiar și la sfârșitul programului de lucru.

Din această categorie fac parte fetele care practică videochat în București, iar unul dintre secretele lor constă în alimentația echilibrată. Obținerea rezultatelor dorite nu ține numai de ceea ce pun pe masă, ci și de orele la care mănâncă și, bineînțeles, de caloriile pe care le ard în timpul zilei.

Reguli pentru o masă echilibrată, un organism sănătos și un corp armonios

Hrana este principalul combustibil care te menține în viață și te ajută să îți îndeplinești sarcinile zilnice. Prin urmare, este o idee bună să îi acorzi întotdeauna atenția necesară. Această implică un fel de disciplină a meselor, care, urmată pe termen lung, oferă rezultatele dorite. Iată principalele reguli pe care le urmează fetele care arată impecabil, precum modelele care practică videochat Bucuresti Studio 20!

• este important să te așezi la masă atunci când mănânci. Nu trebuie să înfuleci pe fugă, în timp ce mergi spre serviciu sau te întorci acasă ori când ești ocupată cu altceva. 

• organismul este activ pe tot parcursul zilei și trebuie hrănit în mod corespunzător. O singură masă încărcată nu e deloc recomandată, ci e preferabil un program care să includă două sau trei mese principale pe zi, eventual și una sau două gustări. Fetele își adaptează rutina zilnică programului pe care îl aleg când fac videochat în București, lucrurile schimbându-se în funcție de începerea turei dimineața, după-amiaza târziu sau noaptea.

• în principiu, prima masă a zilei este cea mai importantă și, prin urmare, e recomandat să includă alimente bogate în proteine, precum carne, ouă sau produse lactate, precum și cereale integrale bogate în fibre și, eventual, fructe. Apoi, vei funcționa impecabil în primele ore ale zilei.

• în schimb, trebuie, pe cât posibil, evitat mâncatul înainte de culcare. Nici măcar o gustare nu e recomandată cu 2-3 ore înainte de a adormi, ceea ce îi va permite stomacului să se odihnească, favorizând un somn odihnitor.

• este necesar să ai grijă la dimensiunea porțiilor. Nu exagera cu cantitățile, deoarece chiar și alimentele sănătoase pot contribui la luarea în greutate, dacă sunt consumate în exces!

• fetele care practică videochat în București nu uită importanța hidratării și au grijă să bea suficientă apă pe parcursul zilei. Apa ajută la menținerea hidratării, la o digestie corespunzătoare și la funcționarea normală a organismului. Mare parte din aceste beneficii dispar dacă, în loc de apă, bei sucuri carbogazoase. 

• e preferabil să eviți consumul în exces de alimente procesate și bogate în zahăr ori grăsimi. Atenție însă, nu face o obsesie în această privință și nu te chinui! Dacă ai poftă de o prăjitură de cofetărie sau de bomboane de ciocolată, poți să savurezi o cantitate normală, o dată la câteva zile.

• în general, alimentația trebuie să fie cât mai variată și să conțină toate grupele alimentare: legume și fructe, proteine provenite din carne, pește sau leguminoase, produse lactate și cereale integrale. Astfel, vei asigura aportul necesar de nutrienți.

Și tu poți arăta ca tinerele care fac videochat București. În acest scop, nu trebuie să urmezi o dietă drastică, ci e suficientă respectarea acestor reguli!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton